Galoppen stjæler interessen


Galoppen stjæler interessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTE: Selv om det er mini-felter, er det programmets tre galopløb, der stjæler interessen i morgen aften på Royal Canin Arena. Produce Stakes for de toårige heste har trods en præmiesum på 83.000 kr. kun seks deltagere.

Men når der er store penge på spil, dukker de bedste jockeyer op. Kun Sin Cocos med Juan Pinto, Escargot med Cathrine Weilby og Marigold med Jacob Johansen har reel løbserfaring, og det bliver formentlig mellem disse tre, afgørelsen træffes.

Aftenens to første galopløb mønstrer hver syv ekvipager. Et Newcommerløb åbner programmet, så én af dem skal prøve sejrens sødme for første gang, og selv om Grand Avenue med Marc Stott rides med to kilo overvægt får den vindertippet. Afstamningen indikerer høj klasse. I klasse 4-handicappet mødes de to evige konkurrenter Dylan og Naseem Reef igen, men her dukker en ny formhest fra træner Jørgen Tølbøll. Læg mærke til navnet Boob's Preassure. Den er vinderaktuel.

V5-spil hos travet

Spillerne er altid glade, når de kan finde en solovinder, og allerede i første afdeling er ugens tilbud klar, nemlig Marks Stig, der for sin nye træner, Chr. Lindhardt, imponerede ved sikker sejr sidst på Fyn og siden har præsteret tiden 1,12,4 i Sverige! Dermed kan avisens forslag holdes på 72 kr., og det betyder i anden afdeling igen kryds af en Lindhardt-hest, Naomi DK samt Nice West og Little Jolly. Glem ikke sidstnævnte, som sidst igen galopperede en topplacering bort.

Sidste års champion, Rene Kjær, er ikke så stærk i år men kan dog ved at vinde med Manhattan i tredje afdeling indhente lidt. John K. Hansen viste sidst Baker Joy frem som chokvinder til 45 gange pengene, det giver den ikke denne gang. Independent Speed skal også krydses.

Thomas Bonde kommer med Juvel Bell, i programmet foreslået som aftenens sikre, men vær opmærksom på Loire, der næsten hver gang løber på 15-tider.

I sidste afdeling foreslås fire heste med 20 meters tillæg. Kaiser Scan har træner Ole Bender i vognen, og Gorgeous Sand får denne gang Jeppe Juel som kusk. Killer Boy med John K. bytter måske endelig en trioplacering ud med en sejr, og der skal også holdes øje med Star Life.

Galoppen stjæler interessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce