Gade trak drømmen i hus


Gade trak drømmen i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forpustet og lettet ud over det sædvanlige kunne Peter Gade glædestrålende fortælle, at han med sejren over japanske Shoji Sato fik en personlig drøm til at gå i opfyldelse. Den 31-årige dansker har nemlig sikret sig et opgør mod kinesiske Lin Dan til et opgør, hvor der er garanteret fuld hus i den olympiske badmintonarena.

- Der er ingen tvivl om, at han er favorit. Men det har hele tiden været min drøm at møde ham her på hans hjemmebane til OL. Jeg vil bare give alt, hvad jeg har i mig og yde mit maksimale, sagde Peter Gade med en overbevisende stemmeføring efter sejren.

Tirsdag lykkedes det for Danmark at sikre hele tre kvartfinaler ved OL. Og det var en kæmpe lettelse for det danske hold efter en dårlig mandag, hvor både Kenneth Jonassen og Tine Rasmussen røg ud.

- Trænere og ledere er glade for de resultater, vi har fået i dag. Og jeg synes også, at vi har fortjent det, sagde Peter Gade.
Den danske herresingle var ellers undervejs i kampen dybt nede i sækken med to matchbolde imod sig i andet sæt, men Gade overlevede og spillede sig videre efter en lang, nervepirrende dyst, der endte med sætcifrene 19-21, 22-20 og 21-15.

I andet sæt førte Gade med 18-14, men lukkede japaneren, der viste sig som en fremragende defensiv spiller, tilbage i kampen. Sato tog seks point på stribe og havde to matchbolde ved 20-18 i andet sæt. Men Peter Gade holdt hovedet koldt, kom tilbage og afgjorde tingene i et tredje sæt, hvor han var i kontrol det meste af vejen. Han havde seks matchbolde og afgjorde det i den anden.
Fakta
Peter Gade, Danmark-Shoji Sato, Japan, 19-21, 22-20 og 21-15.

Gade trak drømmen i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce