Gade nød suset i fyldt arena


Gade nød suset i fyldt arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var langt fra en knust Peter Gade, der gjorde status efter sit exit ved OL. Danskeren var naturligt skuffet over sit klare nederlag på 13-21, 16-21 til verdensetteren Lin Dan, men han kunne alligevel glæde lidt over kampen.

- Det var en fantastisk stemning. At komme ind til det, at mærke den nerve hele dagen op til kampen, det har været en fornøjelse. Det er det, jeg synes, der er sjovt, det er det, jeg lever for, sagde Peter Gade, som samtidig erkendte, at han havde mødt sin overmand.

- Han lavede færre fejl, end jeg gjorde, og det blev afgørende. Han spillede med så stor variation. Det gjorde, at jeg ikke kunne rykke i mønstre hele tiden, jeg blev nødt til hele tiden at presse citronen lidt. Og gør man det, så er man også lige på grænsen til at lave nemme fejl, sagde Peter Gade.

Den kinesiske verdensetter blev båret frem på hænder og fødder af et forventningsfuldt hjemmepublikum, da der for første gang i den olympiske badmintonturnering var fuldt hus i Beijing University of Technology Gymnasium.

Men Peter Gade kom bedst fra start mod den kinesiske favorit, der i begyndelsen virkede nervøs og tynget af forventningspresset. Kineseren vandt dog første sæt sikkert. I andet sæt fulgte Gade fint med til stillingen 13-13, men igen fik Lin Dan overtaget og vandt 21-16.

Med nederlaget til Lin Dan har 31-årige Peter Gade med al sandsynlighed spillet sin sidste kamp ved en OL-turnering. kamp ved en OL-turnering.

Gade nød suset i fyldt arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce