Gade: Kina er storfavorit


Gade: Kina er storfavorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske badmintonlandshold har fået en svær lodtrækning til Sudirman Cup i Kina. Tine Rasmussens skade kan bremse de danske medaljedrømme.

Det kan ende med medalje. Men det kan også blive en tidlig exit, når de bedste danske badmintonspillere fra på søndag tager hul på VM for blandede hold, Sudirman Cup, der bliver spillet i Guangzhou i Kina.

Danmark er havnet i en svær pulje med Malaysia, Sydkorea og Hongkong. Derudover har verdensetteren i damesingle, Tine Rasmussen, meldt afbud med en hælskade, og det svækker de danske håb om medalje.

- Vi kan ikke tillade os at sige, at vi skal blive nummer et i gruppen for at undgå at møde Kina i semifinalen. Målet må være at komme videre fra gruppen. Guld kan godt være målet, men selv med Tine på holdet ville Kina stadig være favoritter. De er på hjemmebane og har et fantastisk hold, så der er ingen tvivl om, at Kina er storfavorit, siger herresinglen Peter Gade.

Tine Rasmussen bliver erstattet af Nanna Brosolat Jensen, der blot er nummer 36 på verdensranglisten, men som i marts fik sit internationale gennembrud med en semifinaleplads ved All England.

- I denne gruppe bliver dagsformen afgørende. Selv om Tine ikke er med, så er Nanna ikke uden chance. Lad os håbe, at hun virkelig kan ramme dagen og måske levere en lille overraskelse, siger Peter Gade.

Gade: Kina er storfavorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce