GV Ejby gav fanden i Vrold


GV Ejby gav fanden i Vrold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD:Der var nok ikke mange, der ville have satset deres skillinger på fynsk sejr, da Ejby i går gæstede topholdet Vrold/Skanderborg.

Men som nævnt i kampoplægget i herværende avis var det et GV Ejby-mandskab spækket med selvtillid, der drog mod nord - og det gav pote og point.

- Vi vinder på stærk selvtillid og evnen til at holde nerverne i ro. Vi har arbejdet meget med det mentale de seneste uger og det gav bonus, sagde pavestolte Ejby-træner Lars Frederiksen vel hjemme på Fyn igen.

God start

Ejby lagde bedst fra land og kom foran med tre mål, men Vrold/Skanderborg åd sig ind på den fynske føring og gik til pause foran med en enkelt pind - 14-13.

GV Ejby viste dog mandsmod og trak igen fra i 2. halvleg. Værterne kom atter tilbage og bragte sig foran, men igen fik Ejby hevet sig op ved neglene og bragte sig i front med tre.

Det holdt hele vejen hjem og vigtige point til den fynske slunkne konto var dermed en realitet.

- Ros til hele holdet for en stærk indsats. Jeg havde valgt kun at udtage 11markspillere mod de sædvanlige 13-14. En måde at give de enkelte spillere mere ansvar. Det viste sig at være en god idé.

100 procent

- Alle bidrog 100 procent, så det er svært at fremhæve enkelte spillere, sagde Frederiksen, men gået på klingen hev han alligevel et par profiler op af hatten:

- Michael Andersen spillede en meget flot 2. halvleg med fem kasser. Og så spillede Bjarke Nygaard en fantastisk kamp.

GV Ejby er stadig sidst i rækken, men har nu ni point og har lukket hullet til de direkte kombattanter i bunden.

- Næste kamp hjemme mod Roar med 10 point bliver meget afgørende. Vinder vi den ser det pludselig meget lysere ud for os, vurderer Ejbys træner.

GV Ejby gav fanden i Vrold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce