GOG's kamp mod vejrmøller

Det var så let, så let for spanierne at bryde gennem GOG's forsvar. FOTO:KIM RUNE

GOG's kamp mod vejrmøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

YDMYGET: GOG er færdig i Champions League efter sammenbrud i 2. halvleg

håndbold: Aeropuerto Don Quijote står der på ryggen af Ciudad Real-spillerne.

Meget betegnende, for spanierne var store som vejrmøller, men samtidig var de flyvende.

GOG'erne skal formentlig se den lufthavn om en uges tid. Selv om det er formålsløst, for GOG ER ude af Champions League efter at have modtaget en sviende lussing af en håndbold-lektion.

Som Don Quijote gjorde det, kæmpede GOG også fuldstændig forgæves mod de spanske vejrmøller, og så det i det mindste hæderligt ud i 1. halvleg, så gik GOG fuldstændig op i limningen efter pausen, hvor intet fungerede.

Troede man så, at det spanske hold ville spare lidt på krudtet for at bevare noget interesse for returopgøret, så troede man fejl. Koncentrationen var i top fra første til sidste fløjt, og nøglen til kampen lå i, at Ciudad Real nærmest scorede efter behag.

Peter Henriksen, der har været en mur for GOG i første del af Champions League, fik ikke fat i noget som helst.

Da Henriksens første reelle redning faldt, stod haluret på 21'35. Og når hverken forsvar eller målmand fungerer, så skal man rende ind i øretæver mod et klassehold som Ciudad Real.

Før pausen var angrebet egentlig godt nok. 18 scorede mål er såmænd ganske hæderligt. Men efter pausen var GOG på sammenbrudets rand, da Ciudad først havde åbnet med fem scoringer i rap.

Det ukrainske dommerpar hjalp med til den almindelige forvirring med et par besynderlige udvisninger, og så forfaldt GOG ellers til en gang modløs Hawaii-håndbold, mens gæsterne bare holdt niveauet og scorede, scorede og scorede.

Peter Henriksen løftede sit spil bare en smule efter pausen, men gav til sidst op, mens Talent Dujshebaev, der mere og mere ligner en gemytlig kinesisk grillbar-ejer diskede op med den ene lækre detalje efter den anden - fordi han fik pladsen til del.

Dujshebaev og danske Claus Møller Jakobsen delte sol og vind lige i rollen som playmaker med første kvarter af hver halvleg til danskeren og sidste kvarter til den russiske legende.

Men i det hele taget var der bare to klassespillere på hver plads hos spanierne, der mødte op med en utrolig sult efter at spille håndbold - mod et GOG-mandskab, der nu ikke har vundet i over en måned.

Om det var skud fra distancen, indspil til stregen eller kontrafasen, så kunne spanierne det hele. Og den kæmpestore målmand, Arpad Sterbik, kunne med seje armparader ofte tage pippet or GOG'erne, når de endelig kom til skud.

Mentalt er GOG-spillerne nede i et dybt, dybt hul, som der blev lagt adskillige alen til af Ciudad Real.

GOG havde ellers ikke tabt i egen hal i umindelige tider. Men når det nu skulle være, så skete det sandelig også med et brag.

GOG's kamp mod vejrmøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce