GOG's joker i Holstebro: Mirakel-Frederik meldes klar

Hårdt skydende Frederik Clausen meldes uventet klar for GOG til lørdagens opgør mod TTH Holstebro i det vestjyske - start 16.10. Foto: Morten Stricker

GOG's joker i Holstebro: Mirakel-Frederik meldes klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt uventet er GOG's stærke venstre back, Frederik Clausen, på holdkortet til lørdagens møde med TTH Holstebro. Hans skulderskade er helet langt hurtigere end forventet.

Frederik Clausen - stærk venstre back hos GOG - har været gennem en nærmest mirakuløs vellykket genoptræning efter en skulderskade, han pådrog sig i en træningsturnering i Tyskland op til starten på den nye sæson.

Det var forventet, at Clausen først ville blive klar i slutningen af året, men når GOG lørdag med start kl. 16.10 møder ubesejrede TTH Holstebro i det vestjyske, ja, så står Frederik Clausen altså på GOG's holdkort.

- Det er gået fantastisk med Frederiks genoptræning. Han har trænet med hele ugen. Det er rart, at det nogle gange kan gå den vej med skader - altså, at en spillere bliver klar hurtigere end forventet, siger GOG-cheftræner Nicolej Krickau.

Om omfanget af spilletiden for Clausen i Holstebro, lyder det fra cheftræneren:

- Nu må vi se, hvordan det går. Men går det godt, så kan jeg også se Frederik i defensive opgaver som aflastning for Lasse Kronborg.

Frederik Clausen blev skadet i venstre skulder i en tackling i en træningskamp i sydtyske Würzburg kort før start på den nye sæson. Efter en MR-skanning var konklusionen, at Clausen ikke skal opereres, men at der alligevel ville gå nogle måneder, før han atter var klar for GOG. Det var ledlæben, der var beskadiget.

Men den fysisk stærke Frederik Clausen ville det altså anderledes, og lørdag mod TTH bliver han den joker, som Nicolej Krickau kan sende på banen i Holstebro. Med garanti også til overraskelse for TTH.

GOG's joker i Holstebro: Mirakel-Frederik meldes klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce