GOG vil spille i aften trods uro

GOGs Asgeir Hallgrinsson skal i kamp bedste håndboldrække i aften. I hvert fald hvis det står til spillerne. (Steen Wrem/POLFOTO)
Foto: Steen Wrem/ Polfoto

GOG vil spille i aften trods uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anfører Kasper Jørgensen afviser avis-forlydender om, at spillerne vil udeblive fra hjemmekampen mod Viborg

HÅNDBOLD: GOG spiller hjemmekampen i Gudme i aften mod Viborg, selv om uroen ulmer så voldsomt i truppen, at Ekstra Bladet i dag spekulerer på, om GOG overhovedet stiller op til kampen.

Det sker fordi ledelsen nu har præsenteret spillerne for lønsatserne for den kommende sæson, og de tal har rystet spillerne.

- Vi var blevet enige om alle procentsatser for lønningerne i denne sæson, men nu kommer ledelsen så meget sent i forløbet med nogle tal for næste sæson, som vi umiddelbart må sige er problematiske, siger anfører Kasper Jørgensen til www.fyens.dk.

- Vi er villige til at spille i aften, og det må stå for Ekstra Blads-journalistens egen regning at postulere, at GOG måske ikke spiller i aften. Det er ikke noget, vi har talt om i spillertruppen. Hvis det alligevel skulle ske, vil det være ledelsen, der stopper kampen. Dem kan jeg jo ikke tale for, tilføjer Kasper Jørgensen.

- Og vi kan jo kun acceptere denne sæsons satser, hvis vi kan blive enige om næste sæson også. Så på den måde hænger tingene jo sammen, erkender GOG-anføreren.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra GOG's kommercielle chef Jacob Jørgensen.

GOG-ledelsen skulle angiveligt blandt andet være ude på at barbere landsholdsspiller Kasper Nielsens månedsløn på 214.000 kroner ned til det halve - væsentligt mere end den bebudede lønnedgang på 25-30 procent pr. spiller.

Kasper Jørgensen bekræfter, at lønnen for december er gået ind i dag på netbanken.

GOG vil spille i aften trods uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce