GOG uden profiler pressede favoritten

Lasse Møller - her i kamp forleden mod Skanderborg - blev sparet, men GOG kunne stadig presse BSV hele vejen. Foto: Ole Nielsen

GOG uden profiler pressede favoritten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BSV overlevede en uhyre tæt kamp i Gudme, der i forvejen var kvalificeret til semifinalerne. GOG var i slutfasen tæt på at drille gæsterne.

Håndbold: Et forbløffende imponerende antal tilskuere var mødt frem i de hellige Gudme-kongers haller til den sidste hjemmekamp, inden det går løs i semifinalerne.

Det var en af den slags kampe, som dybest set mest tjener til at fylde op i kalenderen, så klubberne i Ligaen kan få hentet flest muligt antal tv-seere og tilskuere ind til at overvære den daglige dont, men for GOG's vedkommende var det en helt gratis kamp, hvor man kunne give reserver og talenter frit spil.

GOG-træner Nikolej Krickau valgte at spare profiler som Niclas Kirkeløkke, Lars Hald og Lasse Møller - plus det løse - fordi der venter store strabadser forude.

Når sæsonen er overstået, og fordelingen af meritter er fordelt, vil den kendsgerning være glemt.

Den unge GOG-keeper Svend Rughave nappede et straffekast i starten af 2. halvleg, men et alt for stresset angreb kostede et kontramål, og så var man lige vidt.

- Hjælp de gule, skreg speakeren, men det var ikke overraskende uden den store virkning.

BSV førte 18-15 efter små 40 minutter, GOG kom på 18-16, men BSV-legenden Michael Knudsen lagde kuglen ind til 19-16.

- Det er en god oplevelse at se kampen. Vi har spillet en god sæson, og det giver os frie hænder nu, sagde GOG-profilen Lasse Møller til snurrende TV 2-kameraer, mens han samlede indtryk og energi til de kommende større opgaver.

Fakta

Unge Pytlick med håndled

GOG havde spillet sig til den sikre semifinale, og da systemet er sådan, kunne Skanderborg fra den anden gruppe bare kigge på, at BSV kunne hente sig en sikker sejr i Gudme.

Men man så undervejs et GOG-talent som Simon Pytlick, der med flot slangeagtigt håndled kunne kyle et hopskud ind, og det er den slags indtryk, man altid kan bære med sig fra sådan en aften i Gudme, hvor man dybest set bare venter på de afgørende kapitler i sæsoner, mens de unge mænd bag musikanlægget får hyldet testoteronens magt.

Men reserverne og de unge mennesker fik med otte minutter tilbage skabt stillingen 24-25, og da BSV ikke kunne tåle at tabe, udviklede der sig en giftig match.

GOG fik udlignet til 25-25, mens de rødgule talenter for frem over parket-gulvet, men Jesper Nøddesbo kunne stadig vælte sig frem over stregen til et mål til 26-25 til jyderne, inden Puyol udlignede.

På det tidspunkt førte Skanderborg sikkert, så fem minutter før tid var GOG tæt på at sende BSV ud - sådan blot for et syns skyld.

Men Emil Lærke producerede en udvisning for GOG, og med fire minutter tilbage havde BSV stadig alle kort på de rutinerede hænder, og Nikolaj Øris lagde kugle ind til 27-27.

GOG-BSV 28-29 (12-13)
GOG-BSV 28-29 (12-13)Mål: GOG: Emil Lærke 6, Jon Andersen 4, Jeppe Cieslak, Josef Pujol, Oscar Bergendahl og Emil Jakobsen 3, Odinn Richardsson, Frederik Bo Andersen, Frank Mikkelsen, Lukas Jørgensen, Mathias Gidsel og Simpn Pytlick.

BSV: Nikolaj Øris og Jesper Nøddesbo 6, Jacob Lassen og Sebastian Skube 5, Michael Knudsen 4, August Nielsen og Johan Hansen 1.

Udvisninger: GOG 4 x 2 og BSV 5 x 2.

Tilskuere: 1838.

Dommere. Per Olesen og Claus Gramm Pedersen (solid linje, trods svære situationer).

Næste kamp: Onsdag den 22. maj klokken 20.30: GOG-Skjern - første semifinale.

Unge Pytlick

Josef Puyol trak en udvisning, og med kun tre minutter tilbage hang hele sæsonen i en tynd line for et BSV-hold i undertal, og GOG kom foran, men Marcussen udlignede for BSV til 28-28.

BSV-keeper Kasper Larsen huggede et GOG-skud, og der blev dømt angrebsfejl mod GOG, hvilket lignede en klar dommerfejl.

Men 67 sekunder tilbage fik BSV bolden, og med 50 sekunder tilbage tog gæsternes træner Peter Bredstorff en timeout. Uafgjort ville være nok.

- Prøv at se, om I kan få tiden til køre, skreg BSV-træneren som en snu gammel allike.

Bagefter sagde BSV-træneren:

- Vi aflægger et helt årsregnskab på ét minut, men det er det vi lever for, sagde Bredstorff efter kampen til TV 2.

Og 25 sekunder før tid strøg Nøddesbo ind på stregen og omsatte en frispilning til føring 29-28 til BSV.

Og så endte det hele i en masse hurlumhej, og GOG brændte det sidste skud.

BSV fik bjærget sig ind i semifinalerne, hvor GOG på samme vis i forvejen havde bestilt billet.

Nu kan alle se frem til sæsonens klimaks, og begge hold er med i opløbet.

GOG starter mod Skjern på onsdag klokken 20.30 i første semifinalekamp, mens BSV ude møde Aalborg.

GOG uden profiler pressede favoritten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce