GOG-træner ny træner i Nykøbing Falster

Jakob Larsen skal fra næste sæson træne kvinderne i Nykøbing Falster. Foto: Robert Wengler

GOG-træner ny træner i Nykøbing Falster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Larsen vil løfte kvindeholdet i Nykøbing Falster op til den absolutte top i dansk kvindehåndbold.

Håndbold: Jakob Larsen skal efter sommerferien træne kvinder i stedet for mænd. Den nuværende GOG-træner skal fra næste sæson være cheftræner for NFH, Nykøbing Falsters håndboldligakvinder. Han har underskrevet en treårig kontrakt med klubben på Sydhavsøerne.

Det meddelte klubben torsdag på et pressemøde i Scandlines Arena, klubbens hjemmebane, i Nykøbing Falster.

I november sidste år meddelte Jakob Larsen og GOG, at han stopper i den fynske herreligaklub efter denne sæson.

- Nykøbing Falster Håndboldklub er et relativt nyt og spændende sted på håndboldlandkortet. Dameligaen er i en interessant udvikling, og efter mange år i herreverdenen er tiden moden til at skifte spor. Da muligheden med Nykøbing Falster opstod, var det let at sige ja. Jeg ser frem til at arbejde i en helt ny kultur og er overbevist om, at jeg sammen med hele klubben over tid kan få løftet projektet det sidste stykke vej op mod den absolutte top af dansk kvindehåndbold, siger Jakob Larsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Nykøbing Falster ligger i øjeblikket nummer seks i den bedste danske række og vandt onsdag aften 27-22 hjemme over Odense HC.

42-årige Jakob Larsen, der har spillet 87 landskampe for Grønland, har tidligere stået i spidsen for Odenses håndboldkvinder i foråret 2012 og foråret 2013.

Jakob Larsen bor i Odense, hvor han har to sønner Elliot og Atlas sammen med kæresten Kamilla Kristensen, der spiller i Odense HC. Siden 2012 har Jakob Larsen været træner for GOG, hvor det i sidste sæson blev til bronze.

Nykøbing Falstes nuværende cheftræner, Niels Agesen, stopper efter denne sæson, fordi der var for langt hjem til familien i Holstebro. Niels Agesen skal fra næste sæson i stedet stå i spidsen for Randers HK.

GOG-træner ny træner i Nykøbing Falster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce