GOG-træner efter nederlag: Skud i ansigtet lagde os ned

Skuffede GOG-spillere efter den kontante nederlag i Skjern Bank Arena. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

GOG-træner efter nederlag: Skud i ansigtet lagde os ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG må nøjes med den lidt trælse kamp om bronze. Skjern var bare - igen - bedre, da det gjaldt. Ole Erevik i GOG's mål fik et skud i ansigtet i starten af anden halvleg og måtte udgå - måske med hjernerystelse. Det blev kampafgørende, siger GOG-cheftræner, der melder sit hold klar til kamp om bronze.

Håndbold: Anfører Lasse Kronborg skjulte sit ansigt i hænderne siddende på udskiftningsbænken i minutterne efter nederlaget.

GOG's topscorer med syv mål, Lasse Møller, bed i sit håndklæde af ærgrelse og ville ikke snakke med pressen på vej ud i omklædningsrummet.

Fløjen Mark Strandgaard stirrede lidt tomt ud i luften.

GOG missede eftertrykkeligt sæsonens DM-finale, da fynboerne tabte med hele otte mål - 30-38 - i Skjern Bank Arena i den tredje og afgørende semifinalekamp.

Dermed er det Skjern Håndbold, der møder BSV i DM-finalen med første kamp på søndag.

GOG må - ligesom i 2016 - nøjes med den lidt trælse kamp om bronze mod Aalborg Håndbold med første kamp i Gudme på mandag med kampstart 18.30.

Der er returopgør i Aalborg mandag den 28. maj, kl. 19.30, mens et eventuelt tredje opgør skal spilles i Gudme torsdag den 31. maj, kl. 19.30.

GOG førte ellers med 17-14 ved pausen og kom også godt i gang med anden halvleg. Men tingene krakelerede for fynboerne kort inde i anden halvleg, hvor Ole Erevik i GOG-målet blev ramt i ansigtet af en bold sendt af sted af Skjern-stregen Bjarte Myrhol.

Den norske veteran-målmand måtte forlade banen efter at have ligget flere minutter foran sit mål. Efterfølgende fik hjemmeholdet fire hurtige scoringer på kontraer efter missede GOG-afslutninger.

GOG-cheftræner Nicolej Krickau så sammenbidt ud, da han i sekunderne efter slutfløjtet - og ind mellem glade, dansende Skjern-spillere - havde kurs mod GOG's omklædningsrum. På vejen sagde han til Sport Fyn:

- Et skud i ansigtet på Erevik afgjorde den kamp. Efter det havde vi ingen redninger, og så vinder man ikke en DM-semifinale.

- Men holdet faldt jo nærmest sammen til sidst. Det endte i noget, der lignede en ydmygelse.

- Det lægger jeg ikke så meget i. Vi havde godt fat i tingene, indtil Ole måtte udgå.

- Kan du godt sætte dine spillere op til at spille om bronze?

- Sagtens.

Nicolej Krickau siger i øvrigt, at han mener, at det skud fra Bjarte Myrhol, som ramte Erevik i ansigtet, var regulært.

Den norske målmand har måske pådraget sig en hjernerystelse, og det er derfor tvivlsomt, om han kan stå i målet, når GOG spiller sin første bronzekamp mod Aalborg Håndbold på hjemmebanen i Gudme på mandag.

Nyt hold skal spilles sammen

Men det kontante faktum for GOG er, at holdet - selv om det blev nummer to i grundspillet, fik to point med over slutspillets puljespil og vandt pulje 2 - nu skal kæmpe for at nå samme resultat som i 2016. GOG tog ikke i denne sæson det skridt opad, som klubben på Sydfyn så inderligt ønsker.

Assistenttræner Mathias Albrektsen vil dog ikke sammenligner 2016 og den nye bronzekamp. Han siger:

- Det er en helt ny situation med et helt nyt hold.

Nu siger GOG farvel til en stribe spillere - blandt andre den norske trio Henrik Jakobsen, Magnus Jøndal og Gøran Johannessen - og et nyt hold skal spilles ind fra næste sæson.

GOG spillede faktisk bedst i første halvleg, hvor Skjern diskede op med et noget fantasiforladt forsvarsspil.

Men det gik altså galt et stykke hen i anden halvleg, hvor Markus Olsson (igen), Bjarte Myrhol og Anders Eggert trak hele deres Champions League-erfaring frem og løb et GOG uden redninger over ende.

Og så sluttede det hele af i en ren opvisning af Emil Nielsen i Skjern-målet, som trak den sidste selvtillid ud af de gule. Målmandskampen blev endnu engang afgørende. Og den kamp blev atter vundet af Emil Nielsen - efter at Ole Erevik måtte forlade banen.

Nemme mål på kontra

På vej ud til spillerbussen mødte Sport Fyns udsendte den norske fløj, Magnus Jøndal, der endnu engang leverede en habil indsats.

- Er du klar til at spille bronzekamp, Magnus Jøndal?

- Ikke lige nu, men det skal nok komme... Ja, det var kedeligt. Vi spillede egentligt en fin kamp - en fin angrebskamp - i 40 minutter, synes jeg, Det blev fatalt, da vi brændte fire åbne chancer i starten af anden halvleg, og Skjern scorede på fire kontraer.

- Har Skjern lige den ekstra kynisme, når tingene skal afgøres?

- Det er svært at sige. Flere af Skjerns spillere har jo spillet flere afgørende, tætte kampe, men det blev reelt afgørende, at Emil i målet også fik nogle gode redninger, og at Skjern fik de nemme kontramål.

GOG-træner efter nederlag: Skud i ansigtet lagde os ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce