GOG tæt på kontrakt med målmand

GOG's entusiastiske publikum vil også kunne opleve dets helte i Champions League i den kommende sæson. Fynboernes hjemmekampe i tuneringen skal alle spilles i Jyske Bank Arena i Odense. Foto: Katrine Becher Damkjær/Ritzau Scanpix

GOG tæt på kontrakt med målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfaren dansk målmand skal sandsynligvis supplere to unge talenter i GOG-målet fra den kommende sæson. Torsdag trækkes der lod til GOG's gruppe i Champions League.

Håndbold: Torsdag vil GOG-direktør Kasper Jørgensen være på plads i Wien, når der skal trækkes lod til grupperne i den kommende sæsons Champions League - den fornemste, internationale turnering for klubhold. GOG, der blev nummer to i grundspillet efter Aalborg og hentede DM-sølv efter en dramatisk finalerunde over tre kampe mod nordjyderne, har som ventet fået et wildcard til turneringen.

Kasper Jørgensen drager i øvrigt til Wien med en sandsynlig løsning på plads i bagagen i den målmandsknude, klubben har kæmpet med siden midten af maj. GOG havde skrevet kontrakt med den erfarne svenske målmand, Dan Beutler, for den kommende sæson, men klubben droppede svenskeren, efter han var blevet testet positiv for kokain. GOG stod derfor uden en egentlig førstemålmand som supplement til det nye islandske stortalent, Viktor Gisli Halgrimsson, 18 år, og klubbens eget talent, Svend Rughave.

Men nu fortæller Kasper Jørgensen, at klubben er meget tæt på en underskrift med en erfaren dansk målmand.

- Jeg forventer, at vi kan offentliggøre navnet sidst på ugen, lyder det således fra Kasper Jørgensen.

Seedningen til GOG's lodtrækning
Torsdag kl. 18.00 foretages der i Wien lodtrækning til den kommende sæsons Champions Leagues. GOG kommer i enten gruppe C eller gruppe D.

GOG er seedet i bowle seks i forbindelse med lodtrækningen sammen med portugisiske Sporting CP, som fynboerne altså ikke kan komme i gruppe med.

Fynboerne får fem modstandere i sin gruppe - en fra hver af de fem øvrige bowler.

Sådan er klubberne placeret i bowlerne:

Bowle 1: CS Dinamo Bucuresti, Rumænien, og IK Sävehof, Sverige.

Bowle 2: Chekhovskie Medvedi, Rusland, og Tatran Presov, Slovakiet.

Bowle 3: Cocks, Finland, og Kadetten Scaffhausen, Schweiz.

Bowle 4: HC Eurofarm Rabotnik, Makedonien, og IFK Kristianstad, Sverige.

Bowle 5: Bidasoa Irun, Spanien, og Orlen Wisla Plock, Polen.

Bowle 6: GOG, Danmark, og Sporting CP, Portugal.

De danske mestre fra Aalborg ender i gruppe A eller B og er blevet placeret i lodtrækningsbowle 4 i forbindelse med grupperne A og B sammen med franske Brest. I de øvrige bowler ligger blandt andre de tyske storklubber, THW Kiel og SG Flensburg-Handewitt.

GOG i bowle med Sporting

GOG er med i Champions League for første gang siden konkursen i januar 2010.

Til torsdagens lodtrækning i Wien er GOG blevet seedet til bowle seks sammen med portugisiske Sporting CP, som fynboerne altså ikke kan komme i gruppe med. GOG ender i gruppe C eller D.

Hver gruppe kommer til at bestå af seks hold, og det er sandsynligt, at GOG kommer i gruppe med et svensk hold - enten IK Sävehof eller IFK Kristianstad. Ellers er der mulige modstandere fra blandt andet Finland, Schweiz, Polen og Rusland.

- Jeg har egentlig ingen favoritter eller det modsatte. Men jeg ved, det kan være bøvlet med at skaffe visa til Rusland - vi skal i givet fald have hele holdet til København - så jeg har da ikke noget imod at undgå Medvedi, konkluderer Kasper Jørgensen.

Følg lodtrækningen i Wien på fyens.dk/faa.dk fra kl. 18.00

GOG tæt på kontrakt med målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce