GOG-start uden Anna Kareeva


GOG-start uden Anna Kareeva

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORSINKET: Den russiske stjernespiller kommer først til Gudme den 4. august
HÅNDBOLD: Så er sommeren forbi.

I hvert fald for de to liga-trupper i GOG, der indleder forberedelserne til den nye sæson i dag - og formentlig kan gøre det uden at være trykket af temperaturen i en hed Gudmehal.

Træner Bert Bouwer kalder til samling klokken 14, og kvindetræneren har klart flest nye ansigter at holde styr på.

Norske Anette Hovind Johansen, fløjspiller Stine Frank fra Slagelse, Malene Dalgaard fra Skjern, og så de to russiske stjerner Inna Suslina i målet og bagspilleren Anna Kareeva.

Men mens Suslina er ankommet til Gudme, og bliver mandsopdækket af en russisk tolk i den første tid, så lader Kareeva vente på sig.

- Der mangler stadig en del praktisk at blive arrangeret for Anna, men hun dukker op den 4. august, fortæller Bert Bouwer, der på grund af OL har pæn tid til at få sit nye hold spillet på plads før den kommende sæson.

Bert Bouwer vil dog gerne have sin trup rystet ordentligt sammen, og derfor tager GOG en lille uge til Holland fra den 19. til den 23. august og møder undervejs Buxtehude i Tyskland.

Den første træningskamp kommer til at ligge i begyndelsen af september, når GOG møder enten Kolding eller Ikast/Bording i Ringe, hvor sydfynboerne efterhånden traditionelt indleder træningskampene.

Mestrene samles

Også herreholdet samles for første gang i dag efter ferien.

Og de kan se frem til en hård periode, hvor den står på to gange træning om dagen de første to uger.

- Det bliver styrketræning og løb om formiddagen og træning i hallen om eftermiddagen, siger cheftræner Carsten Albrektsen, der blandt andet har brugt sommerferien til at passe bi-jobbet som ungdomslandstræner.

Han skal byde velkommen til det svenske stregtalent Niclas Grundsten fra Hammarby og Kasper Jørgensen fra Grasshoppers i Schweiz. Men Jørgensen nåede dog at træne med før sommerpausen. Grundsten kommer til GOG efter at have været på tur med det svenske landshold i sidste uge.

Samtidig er Morten Olsen rykket op i truppen fra ynglingeholdet.

Albrektsens tropper indleder også træningskampene i Ringe, og her bliver modstanderen Fredericia.

GOG-start uden Anna Kareeva

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce