GOG-sort på hvidt: Mere for mindre

GOG havde en god sæson 2015/16 - også når det gjaldt udnyttelsen af lønkronerne. Her glade GOG-spillere efter at DM-bronzen var kommet i hus. i Kolding. Foto: Mikkel Berg Pedersen

GOG-sort på hvidt: Mere for mindre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG fik mest ud af lønbudgettet i forhold til de øvrige ligaklubber i sæsonen 2015/16.

Håndbold: I GOG har man aldrig lagt skjul på, at et af målene er "at få mere for mindre". Altså kontant sagt: At klubben kan nå længere, end budgettet egentlig skulle række til, i forhold til andre klubber.

Nu har den ambitiøse klub på Sydfyn sort på hvidt fået bevis for, at målet er realistisk. Sådan var det i hvert fald i sæsonen 2015/16, hvor GOG endte med at snuppe bronzemedaljerne foran KIF Kolding København og kom i pokalfinalen, som de gule dog godt nok tabte til HC Midtjylland. 

Det viser en analyse fra Idrættens Analyseinstitut, der har set på klubbernes personaleomkostninger sammenlignet med resultaterne i sæson 2015/16.

Instituttet har lavet en graf med en linje. Hvis klubben ligger lige på linje, så har den opnået præcis det resultat, som var forventeligt med det pågældende budget. Lå klubben over, var der præsteret bedre end forventeligt - og modsat under linje.

GOG er den klub, der ligger længst fra linjen på den positive side og får følgende ord med på vejen på Idrættens Analyseinstituts hjemmeside:

- I herrernes liga var GOG det hold, der præsterede bedst, når man tager højde for de investerede lønkroner. På trods af kun at have ligaens sjettehøjeste budget sluttede klubben på en tredjeplads, står der i artiklen.

 

Henviser til talentarbejde

- Jeg blev da glad, da jeg så analysen. Det er jo det, vi går og fortæller os selv og omverdenen. Vi kan mere for mindre. Og det er analysen et bevis på, lyder kommentaren fra GOG-direktør Kasper Jørgensen, der henviser til klubbens talentarbejde og samarbejdet med Oure-skolerne, som en del af baggrunden for succesen.

I lørdagens storsejr over TM Tønder Håndbold kunne man netop se en stribe nye unge spillere af egen avl i samarbejder med Skolerne i Oure i aktion. Det gjaldt blandt andre Frederik Hansen og Mathias Gidsel.

 

 

GOG-sort på hvidt: Mere for mindre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce