GOG slutspurtede sig til sejr


GOG slutspurtede sig til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HELDIGT: GOG fik en sidste-minuts-sejr over Kolding med ny cheftræner

HÅNDBOLD: I håndbold handler det om at være foran på det rigtige tidspunkt. Den lektie lærte Kolding i går - med GOG bag katederet.

GOG var foran 1-0 og så ellers bagud, indtil uret rundede 27.23 i anden halvleg, og Kristina Nagy scorede til 26-25 i fynsk favør.

At begge hold så fik et mere hver, gjorde mindre, for det var lige præcis nok til, at Peter Bruun Jørgensen og hans spillere kunne hente en sejr.

At det var en af de mere heldige - eller måske kloge - af slagsen lagde ikke en dæmper på den fynske glæde.

Det helt store samtaleemne i Kolding var - måske naturligt nok - den stadig meget friske trænerfyring i GOG, der jo som bekendt var begrundet i dårlig kemi og manglende kommunikation.

Derfor var det op til Peter Bruun Henriksen alene at sørge for god stemning og snak i truppen - og succes på banen mod Kolding-holdet, der ligger og roder i den kedelige ende af Håndboldligaen.

Langt minut

Og det der med at snakke med spillerne tog den vikarierende cheftræner lidt for bogstaveligt, hvis man spørger de få fremmødte i KIF Centeret - på de her kanter er det kun herrerne, der tæller og trækker folk af huse.

Men dem, der var kommet, kom gevaldigt op på mærkerne, da GOG-truppen havde ekstra meget at snakke om i en time-out og derfor brugte mere end det reglementerede minut. Den slags falder ikke i god jord på den anden side af Lillebæltsbroen.

De store protester havde nok også en del med første halvlegs forløb at gøre, for det lykkedes Kolding at sætte en fem-måls-føring over styr.

De unge Kolding-piger var meget skarpe det første kvarter. Der var ikke megen tøven over angrebsspillet, selv om det hele foregik ind over midten. Afleveringerne kom i højt tempo og var præcise.

Og så var der lige afslutningerne fra især Anette Bonde og Lene Thomsen, der stort set alle blev sat højt i målet, og det kunne Mette Iversen ikke rigtig forlige sig med.

Det var i hvert ikke mange af dem, hun var i nærheden af at tage.

Det gul-blusede vendepunkt kom med en udskiftning af netop Mette Iversen.

Det kan godt være, at Inna Suslina ikke kan ret mange danske gloser, men til gengæld var hendes rednings-repertoire stort i går.

Og så fandt GOG også en rigtig god portion tålmodighed frem i angrebsspillet, der fra starten var præget af alt for hurtige og umotiverede afslutninger.

Men langsomt lærte pigerne fra Sydfyn altså at vente på, at chancen var der.

Derfor blev Koldings forspring indhentet lige i tid til at gå til pause.

God slutspurt

Straks efter sidebyttet fik GOG for alvor muligheden for at udnytte momentum og komme foran. To gange endda.

Men de to overtals-perioder blev på det skammeligste misbrugt, og Kolding vandt begge med et mål.

Det var ikke godt nok.

Men GOG lod sig ikke sådan skræmme, heller ikke da Kolding kom foran med fire.

Det gjorde de unge koldingensere derimod, så derfor var det på en måde meget logisk, at GOG kunne snige en sejr med hjem til de sydfynske haller.

Og mon ikke det hjælper gevaldigt på kemien?

GOG slutspurtede sig til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce