GOG sidst i midterfeltet

Mette Iversen stod en fantastisk kamp.
Foto: Carsten Bundgaard

GOG sidst i midterfeltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et hav af tekniske fejl og brændte chancer i Horsens har fynboerne meget, de skal have samlet op, til kommende svære kampe

HÅNDBOLD: Efter nederlag til to af holdene i den midtergruppe i dameligaen, der sandsynligvis skal kæmpe om de sidste to af seks pladser i slutspillet, har GOG fået en rigtig skidt start på den nye sæson.

Først tabte GOG til Aalborg DH, og i går gik det så galt, da fynboerne var i Horsens. Efter et GOG-sammenbrud i kampens sidste minutter, hvor spillerne helt havde opgivet, blev nederlaget på hele syv mål. I øvrigt et forkert billede af kampen, hvor Horsens HK godt nok førte det meste af tiden, men hvor GOG's skadesramte trup hele tiden bed jyderne i haserne.

I ligaen kunne det ligne, at Viborg HK, FCK Håndbold, KIF Vejen og Ikast-Brande EH lægger beslag på fire af de seks pladser i slutspillet. De øvrige hold i ligaen - minus Slagelse FH og SønderjyskE, som helt planmæssigt har placeret sig i bunden - skal kæmpe om de to sidste pladser.

Med to point for fire kampe har GOG nu lagt sig i bunden af det midterfelt.

- Men det er alt for tidligt at stille den slags op. Der er altså kun spillet fire kampe. Og der er masser af point at hente, fastslog GOG-cheftræner Kenneth Sahlholdt imidlertid efter nederlaget i Horsens.

Brandvarmt halgulv

Men GOG kunne - trods en fortsat lang skadesliste - i realiteten godt allerede have hentet to point i Horsens i går mod et jysk hold, som ikke virkede skræmmende, og som begik mange tekniske fejl. Problemet var bare, at fynboerne lavede endnu flere fejl og specielt brændte så mange chancer, at halgulvet i Forum Horsens burde have stået i flammer.

Godt nok stod Horsens-keeper Marie Staun en fantastisk kamp, men den stribe afbrændere, som stregspillerne Kamilla Kristensen og Tina Flognman samt fløjene Petra Skogsberg og Maibritt Kviesgaard præsterede, var rigtigt fæle. Og den tredje fløj, Louise Pedersen, var stort set usynlig.

- Hun (Marie Staun, red.) stod jo godt. Men selvfølgelig skal vi score på nogle af de store chancer. Men vi blev stressede, tænkte for meget i afslutningsfaserne. Vi ville så gerne foran, sagde Tina Flognman, der dog tilføjede, at GOG kommer stærkt igen.

Store veksler

Der blev trukket store veksler på nyopererede Line Jørgensen. Hun scorede fire mål i 1. halvleg - men ingen i 2. halvleg.

I det hele taget gik meget galt i 2. halvleg - specielt i det sidste kvarter. Med 12 minutter tilbage kom GOG ellers på 20-21 og havde reelt Horsens HK rystet. Men så væltede de personlige fejl og misbrugte chancer - endog i overtals-situationer - igen ind over fynboerne, og med 25-21 til Horsens HK med fem minutter tilbage af kampen, var det hele afgjort. Og så hjalp det ikke, at Kenneth Sahlholdt i de sidste minutter valgte at sætte en ekstra markspiller ind.

Fantastiske Mette

GOG's nederlag sættes i øvrigt i ekstra relief af, at den tilbagevendte veteran i det fynske mål, Mette Iversen, leverede et dusin flotte redninger - med hovedparten i 1. halvleg. Landstræner Jan Pytlick var vist nok til stede i Forum i går. Mon ikke han har noteret sig Mette Iversen som et interessant navn med henblik på udtagelsen til det store World Cup-stævne i Århus i midten af næste måned?

Mette Iversen har faktisk stået stabilt flot i de fire første ligakampe.

GOG sidst i midterfeltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce