GOG-plan godkendt

Aktionærer i GOG Svendborg TGI A/S umiddelbart før generalforsamlingen og dørlukningen. Foroverbøjet ved bordenden ses Jacob Jørgensen, kommerciel chef i GOG, og med taske ordstyrer og advokat Lemmy Fialin, Svendborg.

GOG-plan godkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generalforsamlingen har godkendt den plan, der skal sikre tophåndbolden i GOG  Svendborg. Forhandling om spiller-lønnedgang forventes afsluttet i aften

Kort før klokken 18 godkendte generalforsamlingen den redningsplan, som bestyrelsen i GOG Svendborg TGI A/S fremlagde på den ekstraordinære generalforsamling.

Dermed er GOG Svendborg reddet. Hvis altså det lykkedes at forhandle en kollektiv lønnedgang med spillerne på plads.

De forhandlinger fortsætter her til aften.

Kasper Jørgensen, spillernes talsmand, siger til Fyens Stiftstidende, at han forventer en hurtig afslutning på forhandlingerne.

- Vi er i en positiv dialog med ledelsen. Jeg er sikker på, at vi finder en løsning, lød det fra Kasper Jørgensen, der tilføjede:

- Hvis redningsplanen betyder, at GOG overlever, er jeg selvfølgelig glad. Så skal jeg også på arbejde i morgen! Jeg har hele tiden haft et håb om, at GOG ville overleve.

Interne kilder har tidligere fortalt Fyens Stiftstidende, at målet med forhandlingerne om spillernes lønnedgang er et minus på 25 procent for alle.

Læs detaljerne i redningsplanen i Fyens Stiftstidende i morgen tirsdag

GOG-plan godkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce