GOG-oprydning kan trække ud


GOG-oprydning kan trække ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom der nu er udpeget en kurator til at gøre boet efter konkursen i GOG Svendborg op, så vil der gå minimum seks måneder, inden boet er gjort op.

Håndbold: Sneen vil forlængst være smeltet bort, inden oprydningen i GOG Svendborgs konkursbo er færdig.

Eller også vil den være kommet igen. Sneen altså.

Der kan nemlig nemt gå et halvt eller et helt år, inden boet er gjort op.

- Selve det at håndtere konkursboet tager et halvt års tid. Men når konkursboer kan ende med at trække ud frygtelig lang tid, så er det fordi, man ikke er enige. Så kommer der tvister og retssager, og de kan tage lang tid at få afgjort.

- Først når de her ting er afklaret, ved vi endeligt, hvor mange penge der er og kan lave det endelige regnskab, siger advokat Lisa Bo Larsen fra Kromann & Reumert, som mandag blev udpeget som kurator i konkursboet i GOG Svendborg TGI /AS.

Ansvar skal undersøges

Lisa Bo Larsens opgave som kurator er at få realiseret aktiverne i GOG Svendborg TGI A/S og derefter få delt de aktiver mellem kreditorerne i den rækkefølge, Konkursloven foreskriver.

- Dernæst skal jeg undersøge, om der noget, der ikke er gået rigtigt for sig. Om der er nogle, der har været lidt for hurtige ved havelågen til sidst og sørget for nogle sikkerheder eller betalinger, så de er bedre stillet end andre kreditorer

- Og så skal det undersøges, om ledelsen og bestyrelsen har haft et ansvar i forbindelse med konkursen, siger Lisa Bo Larsen.

Hun understreger, at hun først nu er i gang med at få materiale fra GOG Svendborg TGI tilsendt og derfor endnu har haft mulighed for at kigge på det.

Derfor ved hun ikke, om der vil opstå tvister.

- Der skal naturligvis kigges på om der er et ledelses- og bestyrelsesansvar. Men jeg har ikke kigget på materialet, så jeg har ingen mening om, hvorvidt der er. Men her kan der være en tvist.

- Det samme gælder spillernes opgørelse af deres krav. Her kan opstå en tvist, hvis ikke bare det er at lægge tre lønsedler sammen, forklarer Lisa Bo Larsen.

Og der kan blive en tvist omkring spillernes tilgodehavener. Spillerne mener nemlig, de har i alt 16,5 millioner kroner til gode, mens Svendborg-advokaten Lemmy Fialin, der midlertidigt var bestyrer af fallitboet, mener, at spillernes krav mere realistisk er mellem syv og 14 millioner kroner.

- Jeg er habil

Advokatfirmaet Kromann & Reumert er samtidig Håndbold Spiller Foreningens officielle advokatforbindelse, men Lisa Bo Larsen afviser, at hun er inhabil.

- Jeg er habil. Konkurslovens system er, at de kreditorer, der har flest penge i klemme, peger på en kurator. Og de peger naturligvis på én, de stoler på.

- Håndbold Spiller Foreningen har peget på mig, men jeg er ikke spillernes repræsentant. Jeg er alle kreditorernes repræsentant. Hvis der opstår en tvist med opgørelsen af spillernes krav, så vil en anden kigge på det. Der er ikke nogle, der må være i tvivl om, at jeg varetager alle kreditorers interesse, siger Lisa Bo Larsen.

GOG-oprydning kan trække ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce