GOG mistede et skridt

Dommer Jan Riber Jakobsen præsenterer en rødglødende GOG-træner Bent Nyegaard for et gult kort.
Foto: Nordfoto

GOG mistede et skridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PROBLEMER: Bent Nyegaard rasede over dommerpar, der har haft en hed uge

AAB - GOG 25-25

HÅNDBOLDLIGAEN, MÆND

HÅNDBOLD: For fire dage siden blev døren til deres omklædningsrum sparket ind af Skjerns Jesper Jensen.

I går kunne dommerparret Jan Riber Jakobsen og fynske Gert Aagaard “nøjes” med en bister og spruttende Bent Nyegaard, der i den hektiske slutfase hvæsede mod dommerudvikleren bag spillerbænken, at det “er en skandale at sende sådan noget herop”, og som ikke lod sig køle stort ned efter kampen.

- Jeg synes, vi bliver udsat for en decideret urimelig behandling og bliver snydt for sejren. Viser det sig, at jeg tager fejl, når jeg har set videoen, skal jeg være den første til at sige undskyld, kom det fra en opkogt GOG-træner, der med uafgjort holdt AaB fire rare point efter sig på tredjepladsen, men mistede endnu et skridt i jagten på Kolding.

- Og vi orienterer os altså mod Kolding på 1. pladsen, så på den front er det skidt, sagde han.

En vanskelig kamp

I dommernes lille omklædningsrum var det tid til evaluering for Aagaard og Jakobsen.

- Det er en ustyrlig svær kamp at dømme, og med 16 udvisninger i alt, kan man jo se, at vi har taget fat. Men jeg er ret sikker på, vi kommer ud af den med plus, og i forhold til i Skjern, mødte vi ikke den store kritik på vej ud af banen. Jeg tror, at alle var enige om, at resultatet af kampen ikke kunne være anderledes, sagde Gert Aagaard bagefter.

Det var ikke mindst den hektiske afslutning, da Claus Jacob Jensen i en kamp om bolden daskede den tilbage mod keeper Peter Henriksen - og blev dømt til at give bolden fra sig, der vakte Nyegaards harme.

Den kontramulighed, ville han gerne have beholdt.

- Men den kan dømmes ud fra vores vurdering, sagde Gert Aagaard.

Skarp Henriksen

Sportsligt blev det afgørende, at Peter Henriksen mod slutningen præsterede to redninger på straffekast - det sidste blot otte sekunder før tid. fra Håvard Tvedten.

Han hev dermed sig selv op på samme høje niveau som kollega Søren Rasmussen i den anden ende.

Men dommernes linie var undervejs en kilde til stor irritation for især GOG, der meget hurtigt fik Jakob Larsen udvist to gange og dermed var i overhængende fare for at miste en krumtap i forsvaret indtil det rent faktisk skete kort efter pausen.

- Jeg synes, de dømmer meget lige til begge hold.

Aalborg har lige spillet Europa Cup, og der må man lidt mere. Det var en topkamp, og derfor troede vi nok, der var længere snor. Vi får udvisninger på noget, som normalt giver et gult kort først, sagde GOG-anfører Torsten Laen.

Bent Nyegaard lod sig rive med og skældte og smældte, til han fik sit gule kort.

- Bent Nyegaard er klog nok til at glide af, når han er i fare. Som træner er det jo hans opgave at forsøge at påvirke os, sagde Gert Aagaard med et smil.

- Og jeg synes, vi har en fin dialog i dag, tilføjede Jan Riber Jakobsen.

Savnet af Kasper Nielsen i angrebsspillet kom til at genere fynboerne, der fik en skidt start og kom bagud med fire mål. Der var ingen rytme offensivt, og kun et efterhånden velfungerende forsvar fik GOG tilbage i kampen inden pausen.

Jakob Green Jensen blev skudt frem i den ofte så vellykkede edderkoppe-funktion, og han forstyrrede hjemmeholdet mærkbart.

- Det blev afgørende, mente assisterende Aalborg-træner Peter K. Bertelsen faktisk.

Lignede en afgørelse

Så da først GOG’erne havde vænnet sig til linien hos dommerne også, lignede det faktisk en fynsk sejr i topopgøret.

22-19 10 minutter før tid var tæt på en afgørelse i en periode, hvor Klavs Bruun Jørgensen tog stort ansvar. Men et par hurtige reduceringer gjorde, at kampen helt som ventet på forhånd “gik tiden ud”.

- Jeg er tilfreds med spillernes fight. De får vist noget helt andet end mod Helsinge i onsdags. At vi så spillemæssigt har mange ting, vi ikke gør godt nok, det må vi bare arbejde på, sagde Bent Nyegaard.

Også Gert Aagaard og Jan Jakobsen var i det store hele tilfredse med kampen.

- Det er noget værre roderi, fordi der bliver begået så mange tekniske fejl - måske fordi bolden var våd på grund af varmen i hallen. Men vi fik stoppet det hårde spil på stregen, sådan som vi ville, og vi kan jo ikke det her til en skøn kamp, mente de.

For GOG venter nu endnu fire dage - så står Bent Nyegaards kommende arbejdsgiver fra Team Tvis Holstebro klar i Gudme.

Det bliver endnu et drama, for efter to uafgjorte kan GOG ikke holde til flere pointtab, hvis jagten på 1. pladsen i grundspillet skal have nogen mening.
AaB’s Rune Ohm forsøger at trække både trøje og bukser af GOG’s Thomas Mogensen. Alligevel beholdt fynboerne bukserne på i duellen mod nordjyderne.
AaB’s Rune Ohm forsøger at trække både trøje og bukser af GOG’s Thomas Mogensen. Alligevel beholdt fynboerne bukserne på i duellen mod nordjyderne.
Foto: Nordfoto

GOG mistede et skridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce