GOG-maskebal før Aalborg: Jeg skal lukke af for næsen

Jon Andersen giver den gas med maske under fredagens træning i Gudme. I baggrunden ses assistenttræner Mathias Albrektsen (t.v.) og cheftræner Nicolej Krickau. Foto: Yilmaz Polat

GOG-maskebal før Aalborg: Jeg skal lukke af for næsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næseopererede Jon Andersen er tilbage hos GOG i lørdagens nøglekamp mod Aalborg Håndbold. Til gengæld er det stærkt tvivlsomt, om landsholdsudtagne Lasse Møller spiller.

Håndbold: Det var både optur og nedtur, da GOG fredag først på eftermiddagen gennemførte det sidste træningspas inden lørdagens hjemmekamp mod Aalborg Håndbold.

Opturen var, at den unge højre back, Jon Andersen, er tilbage på holdkortet efter en operation for en brækket næse - og efter at have siddet ude i GOG's markante nederlag til Skjern - selv om træningen blev gennemført med maske, og selv om backen måske også spiller med maske mod Aalborg.

Nedturen var, at Lasse Møller - netop udtaget til bruttotruppen til EM i Kroatien til januar - ikke trænede med men selvtrænede afventende resultatet af en skanning af venstre ben, der har givet den hårdt skydende venstre back problemer i den seneste tid.

Lasse Møller og GOG ville først få lægernes vurdering af billederne fra skanningen sent fredag aften, og først lørdag vil der blive taget stilling til, om Lasse Møller spiller mod Aalborg.

Møller har tidligere haft store problemer med netop sidst venstre ben, men de seneste problemer er lokaliseret omkring skinnebenet i modsætning til den tidligere skade, der sad omkring Møllers læg.

 

 

Ligaen - som forventet i toppen
Efter 13/14 runder afviklet af ligaens grundspil er rækken ved at lægge sig som forventet - ikke mindst i top-fem, som ser således ud før lørdagens program: 1. Skjern 22 point for 13 kampe, 2. GOG 20 point for 13 kampe, 3. BSV 18 point for 13 kampe, 4. TTH Holstebro 18 point for 14 kampe og 5. Aalborg 16 point for 13. kampe.Læg specielt mærke til, at hvis GOG vinder over Aalborg lørdag, så vil fynboerne komme seks point foran nordjyderne i kampen om top-fire.

Mødet mellem GOG og Aalborg er en slags forsmag på semifinalen ved pokalslutspillets Final4, hvor netop GOG og Aalborg mødes i en semifinale lørdag den 3. februar i Gråkjær Arena i Holstebro. Et af de store spørgsmål i den forbindelse er, hvilket hold, der kommer bedst ud efter den markante og lange EM-pause i januar.

 
Lasse Møller selvtrænede i motionsrummet, mens holdkammeraterne forberedte sig på Aalborg Håndbold inde i arenaen. Foto: Yilmaz Polat
Lasse Møller selvtrænede i motionsrummet, mens holdkammeraterne forberedte sig på Aalborg Håndbold inde i arenaen. Foto: Yilmaz Polat

Cheftræner: En sej gut

Jon Andersen brækkede næsen i forbindelse med GOG's kamp i Aarhus, hvor en østjysk albue ramt backens næse - et hændeligt uheld, som Jon Andersen kalder det. Efterfølgende spillede han en mere end godkendt kamp i Herning mod HC Midtjylland tilsyneladende ret så upåvirket af sin brækkede næse.

- Men der er jo forskel på dengang og nu. I Herning var næsen gået i stykker, og jeg vidste jo, at den skulle sættes på plads ved en operation nogle få dage senere. Nu er næsen opereret og på plads, og der skulle den gerne blive.

- Frygter du problemer med det mentale - altså at du vil trække dig, når det går hedt til?

- Det har jeg da haft oppe og vende et par gange i mit hoved. Men det er ikke noget, man skal tænke på, for så går det alt for meget ud over dit spil. Jeg skal simpelthen lukke ned for tanker om, "at jeg skal passe på" og "at der kan ske noget igen". En sådan skade følger jo med det at spille håndbold.

Cheftræner Nicolej Krickau sætter kontante ord på Jon Andersen:

- Han er bare en sej gut. 

Glad for parløb med Kirkeløkke

Til opgøret mod Aalborg har GOG dermed begge sine spillere på højre back til disposition. Efter at have været ude i to måneder med problemer med venstre skulder kom landsholdsbacken Niclas Kirkeløkke således tilbage til holdet i nederlaget til Skjern Håndbold, hvor Kirkeløkke leverede en godkendt præstation. Jon Andersen siger:

- Jeg er glad for, at Niclas er tilbage. Nu kan vi spille med venstrehåndede i to gange 30 minutter. Niclas gjorde det udmærket mod Skjern. Han er en fantastisk dygtig spiller, som jeg fortsat kan lære en masse af.

Jon Andersen kalder det "frustrerende" at se holdkammeraternes nederlag hjemme til Skjern i den seneste ligakamp fra tilskuerpladserne. Og tilføjelsen lyder:

- Jeg havde hele tiden lyst til at gå ned i omklædningsrummet og skifte trøje - og så være med. Vi fik aldrig fat i den kamp, som vi gerne ville.

Lørdag gælder det altså Aalborg Håndbold.

- Vi skal være ekstremt fokuserede mod Aalborg - og løbe med dem. Og jeg vil bidrage med alt det, jeg kan, for at det bliver til en sejr.

Niclas Kirkeløkke deltog i truppens taktikmøde før træningen men ikke i selve træningen. Men cheftræner Nicolej Krickau slog fast:

- Niclas spiller mod Aalborg. Han har lidt migræne og fik derfor fri fra træningen.

 

Sport Fyns Karsten L. Sørensen tweeter live fra kampen i Gudme fra 15.50 på faa.dk/fyens.dk

 

 

 

GOG-maskebal før Aalborg: Jeg skal lukke af for næsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce