GOG-mænd kørt møre i svinget


GOG-mænd kørt møre i svinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRÆTTE: Klavs Brrun Jørgensen viste sin klasse mod Kolding, så længe kræfterne holdt

GOG-KOLDING: 28-31TV 2 Cup, mænd

HÅNDBOLD: Med godt tre uger til sæsonstart bliver pisken svunget hårdt over de kommende liga-spillere netop nu, og det var en meget træt Klavs Bruun Jørgensen, der gjorde en kort status efter GOG's forventede nederlag til de danske mestre fra Kolding i aftes.

De to hold mødtes i den nye træningsturnering TV 2 Cup.

- Når den her uge er gået, har vi spillet otte kampe på otte dage. Det er hårdt, og jeg havde bare ikke mere til sidst i dag. Ja, det havde jeg egentlig heller ikke i starten, men jeg måtte jo prøve, sagde han.

- Programmet er noget sammenpresset, men omvendt er det også en fin ramme at starte op på, sagde han.

GOG var uden de tre u-landsholdsspillere Simon Rieck, Hans Lindberg og Thomas Pedersen samt Simon Lindhardt og Keld Vilhelmsen.

Et mandefald, der efterlader et stort spørgsmålstegn ved GOG's egentlige styrke og som i aftes gjorde det meget svært for stamspillerne at få pauser.

Især var savnet af de to højrefløje Hans Lindberg og Thomas Pedersen svært, for det skævvred angrebsspillet, og pressede de to gange Claus - Claus Jacob Jensen og Klavs Bruun Jørgensen til hasarderede skud.

Men især Klavs Bruun Jørgensen var før pausen flot spillende med en række meget intelligente bolde til landsholdskollega Torsten Laen på stregen. Det samarbejde kan blive en ren perle for fynboerne den kommende sæson.

Nye systemer

- Der er nye systemer, vi skal have spillet ind, men det har aldrig været mit største problem. Det skal nok gå, mente Klavs Bruun Jørgensen - et populært offer for de sydøstfynske autografjægere.

Kolding tromler gennem alt og alle for tiden og kom til Gudme efter at have vundet to turneringer i Sverige. De regerende mestre har ikke mistet folk og er blevet forstærket med den svenske landsholdsspiller Thomas Sivertsson, og jyderne må finde sig en absolut favoritrolle, når HåndboldLigaen sættes igang.

De to hold fulgtes ad det meste af kampen, men det var trods alt Kolding, der havde initiativet det meste af vejen.

Tidspunktet taget i betragtning blev der vist pæn håndbold i perioder. Men det var spøjst at se to så gode forsvarshold begå så mange fejl.

Torsten Laen viste storspil og scorede 12 mål på 13 forsøg.

I aften møder GOG Ikast i Kolding og fredag gælder det Viborg i Ikast - bare for at spæde til forvirringen.

GOG-mænd kørt møre i svinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce