GOG-kvinder retur til Gudme


GOG-kvinder retur til Gudme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herreholdets succes og en manglende ny hal i Svendborg sender GOG-kvinderne fra Odense til Gudme

HÅNDBOLD: "GOG's kvinder er et Odense-hold".

Det slog GOG-direktør Arne Buch fast på et pressemøde i slutningen af juni 2007 - som optakt til sæsonen 2007/2008. GOG havde på det tidspunkt netop indgået en lejeaftale på tre år med Odense Sport & Event, der ejer Arena Fyn.

Få kampe i Odense

I den kommende sæson er det imidlertid umiddelbart svært at se GOG-kvinderne som et Odense-projekt. Af de 11 hjemmekampe, GOG skal igennem i grundspillet, foregår således kun de fire i Odense - to i Arena Fyn og to i Odense Idrætshal. De resterende syv hjemmekampe spilles i Gudme. I sidste sæson spillede GOG-kvinderne kun en enkelt ligakamp og en enkelt pokalkamp i Gudme.

GOG-kvinderne er reelt ofre for herreholdets succes - og det fortsat manglende byggeri af en ny hal i Svendborg. Således har GOG valgt at flytte flere attraktive herrekampe til Odense, fordi herrerne ikke kan præsenteres ordentligt på Sydfyn.

- Det ser jo ud til, at byggeriet af den nye hal i Svendborg trækker ud. Så vi har i den nye sæson valgt at opgradere hos herrerne med flere kampe i Odense - der er mange attraktive opgør - og at nedjustere hos kvinderne. Samlet set kommer vi i den nye sæson til at spille cirka det samme antal kampe i Odense - eller måske endog lidt flere - sammenlignet med sidste sæson, siger Arne Buch.
GOG I ODENSE
GOG's kvinder spiller fire ud af 11 kampe i grundspillet i Odense:

3. september mod Viborg HK i Arena Fyn (åbning på sæsonen).

24. januar mod Horsens HK i Odense Idrætshal.

22. februar mod Randers HK i Odense Idrætshal.

11. marts mod Ikast-Brande EH i Arena Fyn.

Kilde: www.infosport.dk

Pragmatisk løsning

GOG-direktøren fastslår, at kvindehåndbolden - trods de få Odense-kampe i den nye sæson - fortsat er og også i fremtiden skal være et Odense-baseret projekt. Målet er samtidig, at herrehåndbolden har base på Sydfyn - i en ny hal i Svendborg. Arne Buch tilføjer:

- Men så længe, der er problemer med haltid både på Sydfyn (læs: En ny attraktiv hal, red.) og i Odense må vi som klub finde pragmatiske løsninger, og det er sådan en løsning, vi har fundet for den kommende sæson. Herrehåndbolden er i vækst, og vi har så dygtigt et herrehold, at vi er nødt til at præsentere det i haller, hvor der er kapacitet.

- Men kan begge hold ikke spille i Odense?

- Vi vil fortsat være todelt... Det skal ikke være sådan, at GOG samlet på herre- og damesiden lægger trefjerdedele af kampene i Odense... Vi ønsker cirka halvdelen af kampene i Odense og halvdelen på Sydfyn.

Herrerne har trækkraft

GOG ville under alle omstændigheder - både på herre- og damesiden - gerne have lagt flere af den nye sæsons kampe i Arena Fyn

- Nej, vi har ikke kunnet få så mange kampe i arenaen, som vi har ønsket - den har tilsyneladende stor booking-succes. Derfor kan du se, at vi har lagt en stribe kampe i Odense Idrætshal, siger Arne Buch, der dog understreger, at klubben generelt føler, der er stor imødekommenhed fra arenaens side - og også er glad for at spille i idrætshallen, som man har "et fornuftigt, professionelt forhold", som GOG-direktøren udtrykker det.

Odense Idrætshal ejes af Odense Kommune og er hjemmebane for Odense Håndbold.

Ingen sponsor-bøvl

På spørgsmålet om de få kampe i Odense ikke gør GOG-kvinderne svære at sælge over for sponsorer uden for Sydfyn, svarer Arne Buch:

- Nej, vi oplever, at sponsorerne vælger GOG som et samlet produkt - og så er det egentlig lige meget, om det er GOG's damer eller klubbens herrer... Og det er indiskutabelt herrerne, der trækker i den sammenhæng.

Hvis det lykkes kvinderne at komme i slutspillet, vil GOG dog forsøge at få lagt flere af de slutkampe i Odense.

GOG-kvinder retur til Gudme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce