Sydfynboerne skal være glad for, at klubben har syv point ned til den første plads uden for slutspillet. Klubben forlænger med Niclas Kirkeløkke og har måske norsk bagspiller med i næste sæson

Tingene fungerer ikke i GOG for øjeblikket. Hverken på banen eller på bænken hos cheftræner Jakob Larsen.

GOG var stort set ikke til stede i de første 40 minutter i Gigantium mod et skadesramt Aalborg Håndbold, tirsdag aften. Mest på grund af udfald hos Aalborg-holdet kom GOG noget ind i kampen til sidst, men GOG fungerer altså ikke for øjeblikket. Hverken spillemæssigt eller mentalt.

GOG var bagud med syv - 12-19 - ved pausen og endte med at tabe 28-31. Drømmen om at ende i topfire og få point med over i slutspillet er reelt slut for GOG, der rykker ned på en sjetteplads. GOG skal være glad for, at holdet har syv point ned til Skanderborg på den første plads uden for slutspillet.

1. marts præsenterer GOG træner for de kommende to sæsoner. Det er et åbent spørgsmål, om Jakob Larsen, der har haft fire sæsoner i klubben, fortsætter. Direktør Kasper Jørgensen vil ikke kommentere omkring trænersituationen.

Kasper Jørgensen kunne efter kampen fortælle, at GOG har forlænget med det unge stortalent, Niclas Kirkeløkke, for endnu en sæson. Det sker, selv om Kirkeløkke er langtidsskadet. GOG har altså fortsat tiltro til stortalentet.

Direktøren vil til gengæld ikke kommentere oplysninger i TV2 Sport om, at klubben har indgået aftale med en skudstærk norsk bagspiller, Göran Søgard Johannessen. GOG har haft succes med norske indkøb til denne sæson i målvogter Espen Christensen og stregen Henrik Jakobsen.

Kasper Jørgensen bekræfter dog, at han har fulgt Göran Johannessen i længere tid. Bagspilleren spiller for norske Viking i denne sæson.

  • SportFyn