GOG-jagten tegner dyr


GOG-jagten tegner dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herreholdet mangler to bagspillere, og det er dyre herrer på nuværende tidspunkt.

HÅNDBOLD: GOG Svendborg må til lommerne for at sikre holdet de ønskede forstærkninger til den kommende sæson.

Efter Mikkel Hansens skifte til Barcelona og Magnus Jernemyrs brændende ønske om at komme væk er klubben på jagt efter to markante forstærkninger i bagkæden.

DM-sølvvinderne skal således have en ny venstre back i truppen samt en gardering på højre back, hvor Asgeir Örn Halgrimsson ikke kan stå med ansvaret alene.

Russiske Jurij Egorov, der lige nu genoptræner efter en mislykket operation, passer fint ind i den ønskede profil, men trods klar fremgang er det stadigt for usikkert at kalkulere med hans tilstedeværelse.

Samtidig ønsker klubben bagspillere, der kan bidrage i forsvaret, så man slipper for at skifte for meget ud mellem forsvar og angreb.

Skal købes fri

Svenske Olof Ask, der som stregspiller mod slutningen af sæsonen var ved at ramme formen, kan for eksempel stadig ikke udfylde forsvarsopgaven i midterforsvaret, og derfor leder GOG nu efter mindst én klassespiller, der kan begå sig i begge ender.

Den slags koster knaster, specielt fordi man på nuværende tidspunkt skal ud at købe spillere fri af kontrakter, erkender sportschef Jacob Landtved.

Svenske Jonas Larholm har været nævnt som en mulighed, men han ønsker ikke at skifte fra Barcelona, hvor han ellers ikke ser ud til at få megen spilletid.

Den nuværende situation betyder også, at både Jacob Green og Lasse Svan Hansen bliver fastholdt på deres kontrakter. GOG Svendborg havde ellers fået en henvendelse fra Flensborg på Lasse Svan Hansen, mens Jacob Green gerne ville have haft nye udfordringer efter en sæson som marginalspiller.

GOG-jagten tegner dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce