GOG ikke hurtige nok


GOG ikke hurtige nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SLØVT: Viborg viste, at GOG er til at tale med, når det hurtige spil stoppes
HÅNDBOLD:Hvad skal man egentlig stille op mod sådan et mandskab? spørger Viborgs rutinerede træner, Ulrik Wilbek, i en artikel i kampprogrammet under overskriften "Det ultimative hold".

Ja, det må du nok spørge om - og man bliver lidt ilde til mode, når det er manden, der trak kvindehåndbold fra mørket og ind i tv's prime time, der spørger.

Men et eller andet havde han nu fundet på, den snu Ulrik Wilbek, for GOG fik hverken plads eller tid til varemærket - kontraerne og de hurtige opgiverkast.

I stedet blev GOG stoppet af et velspillende og godt fightende Viborg-hold, der fra første fløjt fik højlydt opbakning fra de 1831 tilskuere.

Viborg-spillerne havde tydeligvis indstillet sig på, at det får alt i verden gjaldt om at komme hjem og forsvare i fart. Og når så samtidig GOG's etablerede angrebsspil hostede og harkede derudaf som en god efterårsforkølelse, og Thomas Petersen i Viborg-målet tog rigtig godt fra, ja skal man være bag ud ved pausen.

At Vigorgs føring kun var på enkelt mål kan de gulblusede takke Peter Henriksen og Klavs Bruun Jørgensen for.

Knudsen i fokus

I Gudme havde man inden kampen talt om vigtigheden af at holde den netop kårede bedste danske spiller, Michael Knudsen, fra fadet. Og det lykkedes langt hen af vejen, for han blev pakket godt ind på stregen, Knudsen.

Men det var kun i forsvaret, for når GOG var i angreb, var det Michael Knudsen, der bestemte slagets gang.

Det hjalp heller ikke, at GOG's angrebsspil var alt for langsomt. Der var ikke tempo nok i afleveringerne til, at de store og stærke Viborg-forsvarere blev flyttet. Og så valgte GOG i flere situationer at afslutte længe inden chancen var der.

Alligevel lykkedes det GOG at bringe en ordentlig portion spænding ind i slutminutterne.

Pludselig var Viborg kun et enkelt mål væk, men GOG kom aldrig tættere på, for igen blev chance efter chance brændt.

Derfor led GOG sæsonens andet nederlag og har fået noget at tænke over inden lørdagens Champions League-kamp mod de tårnhøje russiske bjørne fra Medvedi.

Der skal anderledes fart over det gule felt, hvis GOG skal vinde der.

GOG ikke hurtige nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce