GOG i pokal-drama i fyldt arena

Der var mange unge GOG-talenter med, da fynboerne i fredags vandt over HC Midtjylland i en træningskamp i Hedensted. Frederik Clausen (foto) var en af de etablerede spillere, som var med i det jyske. Foto: Morten Stricker

GOG i pokal-drama i fyldt arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Final4-pokalslutspillet afvikles i Holstebro i første weekend i februar, bliver det i en fyldt Gråkjær Arena. GOG lader blandt andet op med træningskamp mod KIF Kolding København i Ringe.

Håndbold: Når pokalslutspillet Final4 løber af stablen i Gråkjær Arena Holstebro den 3. og 4. februar, bliver det for fyldte rammer i den kompakte arena. Det vil sige med lidt over 3000 tilskuere på lægterne.

De fire hold i Final4 er TTH Holstebro, Ribe-Esbjerg HH, Aalborg Håndbold og GOG Håndbold. Lørdagens to semifinaler hedder GOG mod Aalborg og TTH mod Ribe-Esbjerg. Der spilles finale og bronzekamp om søndagen. Thomas Christensen, direktør for Divisionsforeningen Håndbold, glæder sig over, at Final4 igen bliver med massiv stemning på tribunerne. Han siger: - Det betyder meget for os, at vi for fjerde år i træk kan se frem til en udsolgt Final4, som vi ser som et af håndboldens fyrtårne hen over årskalenderen.Thomas Christensen tror på drama, intensitet, spænding og tophåndbold i Holstebro.

- Final4 har igennem de seneste år fået rigtig megen opmærksomhed, og det skyldes primært aktørernes præstationer inde på banen, hvor der virkelig er blevet leveret god underholdning, konstaterer Thomas Christensen,

Samtlige siddepladser er udsolgt, og det betyder, at der kun er et par hundrede ståpladser tilbage, som forventes hurtigt solgt.

Talenter hentet op

GOG er i fuld gang med forberedelserne til Final4 og genoptagelsen af ligaens grundspil. Også selv om klubben har fire spillere til EM - Niclas Kirkeløkke, Magnus Jøndal, Gøran Johannessen og Henrik Jakobsen - og flere af klubbens unge spillere har været til landsholdssamlinger i den seneste tid. Mange af klubbens U18-talenter er derfor hentet op for at "fylde op" til træningerne.

I fredags spillede GOG sin første træningskamp frem mod Final4. I Hedensted blev det til fynsk sejr på 35-31 over HC Midtjylland.

På tirsdag spiller fynboerne så træningskamp mod BSV i Strib, og 30. januar gælder det et træningsopgør mod KIF Kolding København i Ringe.

GOG i pokal-drama i fyldt arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce