GOG hjem fra Hamburg med sejr

Frederik Clausen var blandt de etablerede spillere på GOG-holdet i Hamburg, der trak et stort læs i en træningskamp mod stærke ukrainere. Foto: Morten Stricker

GOG hjem fra Hamburg med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: GOG havde i weekenden skiftet Gudme ud med Hamburg, hvor fynboerne spillede mod Champions League-klubben, HC Motor Zaporozhye fra Ukraine, der manglede en modstander til en træningskamp og havde henvendt sig til klubben på Sydfyn.

Det blev til et godt fynsk resultat, idet GOG vandt opgøret 32-28 trods fraværet af flere profiler - EM-spillerne Niclas Kirkeløkke, Magnus Jøndal, Gøran Johannessen og Henrik Jakobsen samt Jon Andersen (på vej tilbage fra skade), Lasse Møller (på vej tilbage fra skade) og fløjen Mark Strandgaard (syg).

- Det blev alligevel en rigtig god træningskamp for os, hvor vi blandt andet fik de unge godt i spil. De startede skidt og kom godt tilbage, og det var stærkt, konstaterer cheftræner Nicolej Krickau om Frederik Hansen, Frederik Bo Andersen, Emil Lærke og Emil Jakobsen.

Tre af truppens garvede - Frederik Clausen samt stregspillerne Torsten Laen og Lars Hald trak også et stort læs.

- Ukrainerne kom med stor, østeuropæisk fysik men var ikke vilde med at løbe tilbage, og det udnyttede vi, lyder det fra Krickau.

Cheftræneren forventer at have hele sin trup på 16 spillere til rådighed i tirsdag aftens træningskamp mod KIF Kolding København i Ringe. (KALS)

GOG hjem fra Hamburg med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce