GOG henter ny streg i Sverige

GOG har fundet erstatningen for Henrik Jakobsen på stregen. I øvrigt blev Jakobsen skadet i onsdag aftens opgør mellem GOG og Ribe-Esbjerg HH. Foto: Axel Schütt

GOG henter ny streg i Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som ventet bliver erstatningen for norske Henrik Jakobsen 22-årige Oscar Bergendahl fra Alingsås HK, som GOG slog ud på vejen til sidste sæsons gruppespil i EHF Cuppen.

Håndbold: Læsere af Sport Fyn vil ikke blive overrasket. Torsdag blev det officielt, at GOG henter den svenske stregspiller, Oscar Bergendahl, som erstatning for norske Henrik Jakobsen, der forlader klubben på Sydfyn efter denne sæson.

Sport Fyn kunne allerede for nogle uger siden erfare, at svenskeren, der er med i bruttotruppen til EM i Kroatien til januar, var på vej til GOG.

- Oscar er den stregspiller, vi har ledt efter, og han passer perfekt ind på vores hold. Han er ung og talentfuld og har god fysik. Samtidig har han i den svenske liga allerede bevist sit værd, og han har været en af de bedste stregspillere i denne sæson. Dermed har vi tilknyttet endnu en ung fremadstormende spiller til vores trup, og det ser derfor rigtigt spændende ud til den kommende sæson, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Cheftræner Nicolej Krickau glæder sig over, at der nu er fundet en god erstatning for Henrik Jakobsen. Han siger:

- Vi har fulgt Oscar gennem mange kampe i denne sæson, og vi ser et stort potentiale i ham. Vi har ledt efter en direkte erstatning for Henrik både i angreb og forsvar. Det er et meget stort hul, Oscar skal lukke, men det kommer han til. Han har en god fysik, en super træningsmentalitet samt en god vilje til at ville lære og udvikle sig.

Oscar Bergendahl, der aktuelt spiller for Alingsås HK, som GOG slog ud af EHF Cuppen i sidste sæson, glæder sig til skiftet. Han siger:

- Det var tiden for mig at tage det næste skridt i min karriere for at fortsætte min udvikling. GOG er en dansk topklub, og jeg tror, at jeg har gode muligheder for at udvikle mig under Nicolej Krickaus ledelse. Det trækker selvfølgelig også i mig efter at spille europæisk håndbold, og det tror jeg, at jeg får gode muligheder for i GOG.

Flækket trommehinde

I onsdagens kamp mellem GOG og Ribe-Esbjerg blev netop Henrik Jakobsen i øvrigt skadet. Et skud fra Ribe-Esbjergs profil, Jacob Holm, der ramte ind på den ene side af GOG-stregens hoved, giver således nu problemer for den stærke nordmand.

Episoden skete kun et minut inde i opgøret. Efterfølgende forsøgte Henrik Jakobsen at spille videre, men han måtte helt forlade kampen efter syv-otte minutter med markante svimmelheds-symptomer. Den efterfølgende lægeundersøgelse har vist, at nordmanden har flækket trommehinden.

Typisk for den hårdhudede og politi-uddannede Henrik Jakobsen lød meldingen torsdag, "at han tror, han kan spille på lørdag hos Nordsjælland Håndbold" - GOG's sidste kamp i 2017. Men cheftræner Nicolej Krickau siger:- Nu må vi se. Det er tvivsomt. Chancerne er vel fifty-fifty.

Henrik Jakobsen er udtaget til den norske landsholdstrup, der skal spille EM i Kroatien til januar. Ifølge Krickau kommer Jakobsens deltagelse i slutrunden ikke i fare.

GOG henter ny streg i Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce