GOG henter islandsk streg - og er snart klar med ny højre back

Den 22-årige stregspiller og islandske landsholdsspiller, Arnar Freyr Arnarsson, er klar for GOG fra næste sæson som erstatning for Lars Hald, der indstiller karrieren. Foto: IFK Kristianstad

GOG henter islandsk streg - og er snart klar med ny højre back

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

113 kilo og 201 centimeter skal ind og husere på GOG-stregen fra næste sæson som erstatning for Lars Hald. Klubben har hyret islandske Arnar Freyr Arnarsson fra IFK Kristianstad. Og GOG er måske på mere jagt i den svenske klub.

GOG holder fast ved den ungdommelige linje i sin trup.

Forleden offentliggjorde stregspilleren Lars Hald sit karrierestop efter denne sæson på grund af tilbagevendende problemer med sit ene knæ.

Nu er en ny streg på plads for GOG på en toårig kontrakt. Det er den islandske landsholdsspiller, Arnar Freyr Arnarsson, 22 år, der pt. spiller for stærke, svenske IFK Kristianstad.

Og det bliver en spiller, der "fylder" på stregen, som skal supplere svenske Oscar Bergendahl. Freyr er således 201 centimeter høj og vejer 113 kilo.

- Vi har fået en aftale med Arnar i kamp med blandt andet tyske klubber. Vi er meget tilfredse med, at han har valgt GOG. Vi kan tilbyde en topklub i den danske liga, og det er for flere spillere mere attraktivt end en bund- eller mellemklub i en stærkere liga - eksempelvis den tyske, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen og tilføjer:

- Mange nordiske spillere ser den danske liga som en god mellemstation for udvikling til et hop til stærkere ligaer rundt om i Europa.

Efter sidste sæson sagde GOG farvel til tre norske spillere - Magnus Jøndal og Gøran Johannessen spiller nu i Flensburg-Handewitt og Henrik Jakobsen i franske Toulouse. GOG har fået den stærke islandske fløj, Odinn Thor Rikhardsson, til den igangværende sæson. En spiller, som man med garanti på sigt vil se i en stærk europæisk klub.

GOG er tilsyneladende også tæt på at få både en ny højre back og en ny målmand på plads som erstatning for henholdsvis Niclas Kirkeløkke og Ole Erevik.

- Vi er i realitetsforhandlinger med navne på begge positioner. Rent faktisk forventer jeg en underskrift fra vor nye højre back en af de nærmeste dage. Jeg kan roligt sige, at vi også får et tophold i næste sæson, fastslår Kasper Jørgensen.

Efter Sport Fyns oplysninger KAN der være tale om yderligere to spillere fra IFK Kristianstad, som GOG forhandler med, nemlig den venstrehåndede højreback Stig Tore Moen Nilsen samt målmand Leo Larsson.

GOG har ofte brugt IFK Kristianstad som træningsmodstander og har et indgående kendskab til holdet.

GOG henter islandsk streg - og er snart klar med ny højre back

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce