Efter kaos lørdag: GOG vil have omkamp mod Kolding

En udvisning til GOG-cheftræner Nicolej Krickau og en annulering af et mål af Niclas Kirkeløkke i lørdagens kamp hos KIF Kolding fører efter al sandsynlighed nu til en officiel klage fra GOG. Foto:Yilmaz Polat

Efter kaos lørdag: GOG vil have omkamp mod Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sydfynske ligaklub vil efter al sandsynlighed officielt klage over udvisning til cheftræner Nicolej Krickau og annullering af mål af Niclas Kirkeløkke i lørdagens uafgjorte opgør mod KIF Kolding.

Håndbold: GOG går efter al sandsynlighed efter, at lørdagens kamp i Kolding mod KIF, der endte 23-23, skal spilles om.

Umiddelbart efter afslutningen af opgøret valgte GOG at nedlægge protest, og efterfølgende har klubben tre døgn til at beslutte, om den vil indlede en officiel klagesag.

Søndag eftermiddag sagde cheftræner Nicolej Krickau til Sport Fyn, at alt tyder på, at GOG vil gå efter at få en ny kamp mod KIF.

- Nu snakker vi lige alle aspekter igennem inden en endelig afgørelse, men som det ligger nu, så klager vi. Vi føler, vi har en god sag, lød det således fra Nicolej Krickau.

Med ni minutter tilbage af opgøret - og GOG nede med et enkelt mål - gik Nicolej Krickau frem for at lægge det grønne timeout-kort. Da han i det samme så sin venstre back, Niclas Kirkeløkke, udligne, undlod han at lægge kortet og gik tilbage. Som cheftræneren siger:

- Så kunne jeg jo ikke tage timeout.

Men som konsekvens af situationen fik Nicolej Krickau en udvisning, og Kirkeløkkes scoring blev annulleret. Så GOG var pludselig fortsat nede med et mål - og var tilmed i undertal.

GOG var en overgang i anden halvleg foran med fire mål, men i en rodet forestilling kom KIF Kolding altså tilbage i opgøret.

- Det er en kamp, vi er trætte af. Vi fik blandt andet aldrig løst det offensive forsvar, som Kolding noget overraskende kom med, konstaterer Nicolej Krickau.

I sidste sekund

En episode i kampens sidste sekund betyder, at KIF Kolding sandsynligvis også kunne have en interessant klagesag.

Dommerne, Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen, havde fløjtet for et KIF-straffekast, da Andreas Flodman gik fra fløjen. Den kendelse ændrede Mortensen og Madsen imidlertid, efter at dommerparret havde set sekvensen igennem nogle gange på en tv-skærm. Dommerne mente, at tiden var gået. Men reglerne er faktisk således udformet, at "video proof" ikke må tages i anvendelse i sådan en situation.

- Ja, KIF kunne også have en sag. Men Kolding er måske tilfreds med det ene point, som det lyder fra Nicolej Krickau.

Efter kaos lørdag: GOG vil have omkamp mod Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce