GOG forlænger med profil i målet

Frank Mikkelsen, familiefar - og målmand i GOG nu foreløbig frem til sommeren 2021. Foto: Arne Rasmussen

GOG forlænger med profil i målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med ny aftale bliver Frank Mikkelsen i den sydfynske ligaklub frem til sommeren 2021.

Håndbold: Han bliver kaldt "ligaens bedste indskiftnings-målmand" og "tv-favoritten", fordi han altid yder i top, når der er tv-kameraer i arenaen.

Frank Mikkelsen, profil i GOG-målet, forlænger med den klub, hvor han i øvrigt håber, han kan blive i resten af karrieren.

Mandag blev det således offentliggjort, at Frank Mikkelsen har forlænget sin aftale med GOG i to år, så den nu gælder indtil sommeren 2021.

- Det betyder meget for mig at kunne blive i GOG, fordi klubben betyder meget for mig. Og så skal jeg ikke alle mulige andre steder hen, lyder det fra Frank Mikkelsen, der i øvrigt udpeger deltagelse i europæisk håndbold som et af de store ønsker for fremtiden.

GOG skrev til denne sæson kontrakt med den norske målmandsprofil, Ole Erevik, og de to GOG'ere i målet ser ud til at supplere hinanden godt.

GOG-cheftræner Nicolej Krickau siger:

- Der er ingen tvivl om, at sammenhængen mellem målmændene Frank og Ole og forsvaret var en af de ting, der gjorde det rigtig godt for os før jul. Og den kontinuitet og sikkerhed, vi kan få ved at beholde Frank Mikkelsen, er vi meget glade for.

Fra GOG-direktør Kasper Jørgensen lyder det:

- Frank har gjort det rigtigt godt for GOG i de seneste sæsoner. Derfor har det været naturligt at forlænge aftalen, så vi fortsat kan have god kontinuitet i truppen. Frank udvikler sig fortsat og kan derfor også bidrage til klubbens ønske om at forblive en del af toppen i dansk håndbold.

GOG forlænger med profil i målet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce