GOG-direktør lader dør stå på klem


GOG-direktør lader dør stå på klem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men Odense Håndbold har fuld fokus på eget projekt - med forstærket organisation

HÅNDBOLD: Dialogen mellem GOG og Odense Håndbold om et samarbejde omkring kvindehåndbolden er tidligere blevet effektivt lukket.

Men nu lukker GOG-direktør Arne Buch alligevel en dør på klem. Hans siger således:

- I fremtiden vil det være fornuftigt med ét kvindehold på Fyn. Og jeg vil ikke afvise, at dialogen kan opstå igen.... Der skal nok være en vis modenhed i begge organisationer, og i den forbindelse synes jeg det ser spændende ud - det der sker i Odense Håndbold - blandt andet med ny organisation. Det trin opad kan måske være med til at skabe grundlaget for noget spændende for kvindehåndbolden på Fyn.

Fokus på eget projekt

Michael Grube Andersen, direktør i Odense Håndbold, fastslår imidlertid, at Odense Håndbold i 1. division "har fuld fokus på eget projekt", og dér er målsætningen klar: Ligaen inden for tre år.

- Vi holder selvfølgelig øje med, hvad der sker i håndboldverdenen, men vi føler, vi har gang i noget godt - blandt andet med et forstærket hold og et spændende trænerteam, fastslår Michael Grube Andersen.

To selskaber

Arne Buch afslører i øvrigt, at det er GOG's vision helt at adskille kvindehåndbolden og herrehåndbolden. Altså at danne to selvstændige selskaber under en eller anden form for fælles GOG-hat.

GOG-direktør lader dør stå på klem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce