GOG-direktør: Det er en legende, der takker af

Torsten Laen (t.v.) og GOG-direktør Kasper Jørgensen, da Laen blev præsenteret i GOG før sæson 2016/17. Halv skjult i midten den tidligere cheftræner, Jakob Larsen.

GOG-direktør: Det er en legende, der takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosende ord om Torsten Laen fra GOG-direktør Kasper Jørgensen og klubbens cheftræner, Nicolej Krickau.

Sport Fyn kunne tirsdag morgen afsløre, at en af fynsk og dansk håndbolds største profiler gennem to årtier, stregspilleren Torsten Laen, siger farvel til karrieren til sommer, når hans toårige kontrakt med GOG løber ud.

I en kommentar siger GOG-direktør Kasper Jørgensen:

- En sand gul legende takker af. Det er en stor karriere, der slutter. Heldigvis for os slutter den i GOG. Jeg er meget glad for, at Torsten kom tilbage og valgte at ende sin karriere her. Forhåbentlig har han stadig mange gode oplevelser til gode i GOG i denne sæson.

Karrierestoppet betyder, at Torsten Laens sidste træner på højeste plan er Nicolej Krickau, der kom til GOG op til denne sæson. Krickau siger:

- Vi skylder Torsten et stort tillykke med den beslutning. Der er ingen tvivl om, at selv om jeg ikke har kendt ham så længe, så har han været rigtig fin indgang til klubben for mig. Jeg har haft stor nytte af at have hans erfaring og ikke mindst hans personlighed til rådighed i gruppen.

I begyndelsen af dette årtusinde indløste Laen sammen med holdkammeraterne i GOG tre mesterskaber og tre pokaltriumfer, før han skiftede til BM Ciudad Real i Spanien. Her var han en del af Europas absolut stærkeste klubhold i to sæsoner, hvor han på et hold af lutter verdensstjerner blandt mange andre titler vandt Champions League to gange.

Efter Ciudad Real skiftede Laen i 2009 til Füchse Berlin. Her gik holdet i løbet af fire sæsoner fra at være en del af midterfeltet i Bundesligaen til at spille i toppen af rækken.

Efter opholdet i den tyske hovedstad vendte stregspilleren atter tilbage til Danmark, hvor KIF Kolding København var stationen, inden Laen i sommeren 2016 for anden gang i karrieren skrev under på en kontrakt med GOG.

Ved siden af klubhåndbolden har Torsten Laen spillet 152 kampe i rødt og hvidt, og med 257 scoringer havde han også en del af æren for EM-bronzemedaljerne i 2002 og 2004.

GOG-direktør: Det er en legende, der takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce