GOG-chef: Vi skal se om vi ikke kan gøre det bedre til sidst

GOG-cheftræner Nicolej Krickau: - Vi er ærgerlige over, at vi ikke har fået de sidste gevinster med fra grundspillet med en sejr, men før sæsonen havde vi været fuldt tilfredse med det udgangspunkt, vi nu har til slutspillet. Arkivfoto: Nils Svalebøg

GOG-chef: Vi skal se om vi ikke kan gøre det bedre til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En udvisning til Henrik Jakobsen, et brændt straffekast af Emil Jakobsen og en fejlaflevering af en ellers stærkt spillende Niclas Kirkeløkke kostede i hektisk afslutning i Gigantium i Aalborg. GOG møder BSV, KIF Kolding København og Nordsjælland i slutspillet.

Med 10 minutter tilbage af opgøret mellem Aalborg og GOG førte fynboerne med tre - 24-21. Men i slutminutterne tabte GOG det hele på gulvet og endte med et nederlag på 25-27.

Dermed bliver GOG nummer to i grundspillet - et point efter Skjern - og misser første mulighed for Champions League samt hjemmebanefordel i en DM-semifinale og en finale, hvor der spilles bedst af tre kampe.

I en ellers flot grundspils-periode mister GOG dermed en stor mulighed for anden gang. I første weekend af februar tabte fynboerne pokalfinalen til TTH Holstebro.

Men GOG får maksimumpoint - to - med til slutspillet, og det resultat havde klubben på Sydfyn sandsynligvis solgt grundspillet for før starten på sæsonen.

GOG ender i slutspillets Pulje 2 sammen med BSV (et point), KIF (nul point) og Nordsjælland (nul point). GOG møder 11. april Nordsjælland ude i første kamp.

- Vi har fuld fokus på den første kamp hos Nordsjælland. Vinder vi den, er vi langt, lød det fra cheftræner Nicolej Krickau for åben tv-skærm efter nederlaget med tilføjelsen:

- Nu har vi fået to andenpladser, som vi er stolte over, men lad os se, om vi ikke kan gøre det bedre til sidst.

I første weekend i februar tabte GOG altså pokalfinalen til TTH.

Med andenpladsen i grundspillet misser GOG plads nummer to i Champions League, som Danmark sandsynligvis atter vil blive tildelt.

Pulje 1 kommer til at bestå af Skjern (to point), Aalborg (et point), TTH (nul point) og Århus (nul point).

Umiddelbart ligner GOG's pulje den "nemmeste", men det afviser Nicolej Krickau:

- Jeg ser ikke en stærk og svag pulje.

Kampen i Aalborg bølgede frem og tilbage. Efter 12-12 ved pausen førte GOG altså med tre - 24-21 - med 10 minutter tilbage.

Men store GOG-fejl i slutminutterne kostede. Med syv minutter tilbage fik Henrik Jakobsen sin anden udvisning, ved stillingen 25-24 til Aalborg og med fire minutter tilbage brændte unge Emil Jakobsen straffekast, og ved stillingen 25-25 og med halvandet minut tilbage leverede Niclas Kirkeløkke, der ellers scorede seks mål, en dyr fejlaflevering.

GOG's målskytter: Niclas Kirkeløkke 6, Lasse Møller 6, Henrik Jakobsen 4, Magnus Jøndal 2, Mark Strandgaard 2, Emil Jakobsen 2 på straffekast, Frederik Clausen 1, Torsten Laen 1 og Frederik Bo Andersen 1.

GOG-chef: Vi skal se om vi ikke kan gøre det bedre til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce