GOG-chef: - Det skal gå hurtigt


GOG-chef: - Det skal gå hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Hvis ikke vi hurtigt finder en løsning med spillerne og kreditorerne, er alterativet enten at være meget kreativ, eller også gå konkurs, siger kommerciel chef Jacob Jørgensen til Stiftstidende

Når bestyrelsen i GOG Svendborg A/S samles mandag ventes den at gå i "frivillig betalingsstandsning" for at få luft til at klare problemerne.

Betalingsstandsningen, som varslet søndag i Ekstra Bladet, og som ledelsen nu selv spår i disse web-spalter, er teoretisk set ingen overraskende udvikling.

Men dog en alvorlig bekræftelse på de seneste ugers hændelser. Og senest har det vist sig, at spillerne har svært ved at skabe sammenhold om en løsning, fordi der er så forskellige kontrakter, og fordi ledelsen nu også ønsker en ekstra lønnedgang ud over den undeværende sæson.

Det må nu anses for at være 99,2 procent sandsynligt. I første omgang skaffer GOG sig luft til at klare problemerne, men en betalingsstandsning er dog en alvorlig, konkret markering af krisen.

- Det er overvejende sandsynligt, at det bliver udgangen, når bestyrelsen samles mandag, siger Jacob Jørgensen, kommerciel chef, til Stiftstidende.

- Når der er tale om en frivillig betalingsstandsning, kan man normalt få en frist på tre måneder, men vi går efter at få en hurtig løsning med kreditorerne og spillerne.

Hvis og når GOG mandag går i betalingsstandsning, så fratrækkes Ligaholdet for herrer to point.

Og hvis det lykkes for GOG at få en akkordordning med kreditorerne, eksempelvis på 25 procent, så kan yderligere points-fradrag på to point blive en realitet, hvis man nærlæser DHF's regler. Det er dog et mindre problem i forhold til den overordnede krise.

Hvis GOG Svendborg A/S ender med at gå konkurs, så ryger sydfynboerne to rækker ned og skal dermed næste år tumle med hold som GV Ejby, Odense, SH Svendborg og Otterup.

Eller endda Løgum.

Og så er det lige før GOG er tilbage til dengang, hvor det hed Gudbjerg, Oure og Gudme, der glædede sig til at spille lokalopgør mod Ørbæk og Øster Hæsinge.

GOG-chef: - Det skal gå hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce