GOG-chef: Den hårde konkurrence vil skærpe holdet

GOG's landsholdsback, Niclas Kirkeløkke, i klemme i et opgør mod Sønderjyske i sidste sæson. På lørdag ligner GOG's nye møde med sønderjyderne, der har gjort det godt efter EM-pausen, en "must win-kamp". Foto: Frank Cilius/Scanpix

GOG-chef: Den hårde konkurrence vil skærpe holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG tæt på topholdet Skjern i grundspillet, men et velspillende BSV-hold kan fortsat drille GOG's ambitioner om at få to point med til forårets slutspil.

Håndbold: Onsdag aften vandt Bjerringbro-Silkeborg (BSV) fortjent og på en næsten fejlfri anden halvleg 31-30 på udebane over topholdet Skjern. Sejren betyder, at kampen i toppen af grundspillet, hvor GOG er placeret som nummer to netop mellem Skjern og BSV, er intensiveret. GOG er - under forudsætning af, at fynboerne vinder på lørdag hos Sønderjyske - kun et point efter Skjern og fire point foran BSV. GOG er i øvrigt samtidig bedst i indbyrdes kampe i forhold til BSV.

Nummer et og to i grundspillet går til slutspillet med to point, nummer tre og fire med et point, mens nummer fem til og med otte må begynde slutspillet uden point. Derfor er det ekstremt vigtigt for GOG at fastholde sin andenplads - alternativt at vinde grundspillet.

Hvis Skjern havde vundet over BSV, kunne GOG næsten have sat Grundfos-drengene af i spillet om andenpladsen. BSV's sejr betyder imidlertid, at østjyderne stadig har kontakt med GOG. Til gengæld har GOG nu også kontakt med Skjern.

- Jeg har fokus på vor egen situation og vore egne kampe. Vi er inde i en periode, hvor vi skal kæmpe mere med tingene end i andre perioder. Men, ja, vi kunne havde lagt stor afstand til BSV, hvis BSV havde tabt til Skjern. På den anden side kunne det forspring måske have givet sig udslag i en vis magelighed hos os. Jeg har det fint med, at konkurrencen er benhård. Det er noget, spillerne forstår, fastslår GOG-cheftræner Nicolej Krickau.

De aktuelle puljer til slutspil

Når grundspillet er afsluttet - GOG har seks kampe tilbage - træder top-otte ind i slutspillet. Det sker i to puljer. Pulje 1 kommer til at bestå af nummer et, fire, fem og otte fra grundspillet og Pulje 2 af nummer to, tre, seks og syv.

Aktuelt ser de to puljer således ud: Pulje 1: Skjern, TTH Holstebro, Aalborg og Nordsjælland og Pulje 2: GOG, BSV, Århus Håndbold og Mors-Thy Håndbold.

GOG har følgende kampe tilbage i grundspillet - ud over lørdagens møde med Sønderjyske: TTH Holstebro (hjemme), Tønder (ude), Århus Håndbold (hjemme), HC Midtjylland (hjemme) og Aalborg (ude).

GOG træner fredag sidste gang inden lørdagens kamp i Skansen i Sønderborg.

GOG-chef: Den hårde konkurrence vil skærpe holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce