GOG-back har stadig smerter

GOG Svendborgs Kasper Jørgensen er tvivlsom til onsdagens hjemmekamp mod Viborg.
Foto: Lars Skaaning/POLFOTO

GOG-back har stadig smerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigtige Kasper Jørgensen skal mærke fremgang for at kunne spille onsdagens vitale ligakamp

HÅNDBOLD: Skadestuen i GOG Svendborg er fortsat på overarbejde, og den vigtige venstre back Kasper Jørgensen døjer fortsat med store smerter i baglåret inden onsdagens vitale ligamatch hjemme mod Viborg.

- Vi satser og håber stadig. Jeg har fået behandling i dag (mandag, red.), og det blev vurderet, at jeg godt kan spille, men jeg har stadig meget ondt, og chancerne for, at jeg spiller, er vel 70-30, siger han.

Med landsholdsspilleren Kasper Nielsen ude på grund af knæproblemer og Snorri Gudjonsson i genoptræning efter sin operation er Kasper Jørgensen en uhyre vigtig brik i GOG-spillet, og med ugens ligakampe mod Viborg og FCK er det et skidt tidspunkt at måtte sidde over.

Hele sidste uge døjede Kasper Jørgensen med baglårsproblemerne, uden at det dog holdt ham fra at træne med. Der var imidlertid ikke spillet ret lang tid af lørdagens kamp i Silkeborg, før det strammede så meget, at GOG-backen måtte trække sig.

- Det går meget frem fra dag til dag, men det skal det også, hvis jeg skal kunne spille. Lige nu ville jeg hellere vente til lørdag, men vi er også i en situation, hvor vi ikke har ret mange mand til rådighed, erkender han.

Kasper Nielsen er tidligst tilbage på lørdag, mens Snorri Gudjonssons tidshorisont for comeback er noget længere.

GOG Svendborgs herrer spiller hjemme mod Viborg i morgen aften, mens holdet lørdag gæster FCK.

GOG-back har stadig smerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce