GOG åbner dør mod Odense

Med betalingsstandsningen risikerer GOG Svendborg, at profiler som Olof Ask og målmand Peter Henriksen finder nye parketgulve.
Foto: Morten Schärfe

GOG åbner dør mod Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-formand Hemming Van erkender, at man nu er nødt til at være åben over for en hver mulig investor

Håndbold: I sommer rykkede GOG’s damer til Odense og slog sig sammen med Odense Håndbold under navnet Odense GOG.

Nu kan GOG-herrerne på vej i samme retning som følge af gårsdagens ventede betalingsstandsning i GOG Svendborg TGI A/S.

Og bestyrelsesformand i GOG Svendborg Hemming Van er ikke afvisende over for at flytte GOG Svendborg til Odense og væk fra rødderne i Gudme og omkringliggende pastorater.

- Det er en helt hypotetisk situation, men jeg tror ikke, vi vil afvise nogen som helst, der kommer til os med gode ideer. Vi vil ikke afvise noget som helst.

- Det har ikke været nogen overvejelse i bestyrelsen, om GOG skal ligge det ene eller det andet sted. Vi har ikke drøftet, om GOG skal ligge i Gudme, eller ikke skal ligge i Odense, eller GOG skal ligge et andet sted i Danmark. Det spørgsmål har ikke ligget højest i bunken af prioriteter, siger Hemming Van.

Ingen kontakt til Odense

I følge Hemming Van har der dog endnu ikke været dialog mellem GOG Svendborg og Odense Sport & Event.

- Mig bekendt har vi ikke fået nogle henvendelser fra Odense Sport & Event. Og mig bekendt har vi ikke henvendt os til dem.

- Men med betalingsstandsningen har vi fået en vis form for afklaring, så vi kan sige, at nu er vi nået hertil. Og det kan godt være, det får nogle til at gribe knoglen og ringe til os, forudser Hemming Van.

I dagene op til jul fremlagde han sammen med resten af bestyrelsen en redningsplan for aktionærerne i GOG Svendborg.

Den plan gik ud på, at investorer ville skyde 2,4 millioner kroner ind i GOG under betingelse af, at spillerne gik med til en lønnedgang, og at klubbens kortfristede gæld på 15 millioner kroner blev afviklet. Eller i det mindste reduceret betragteligt.

De manøvre er ikke lykkedes, og derfor var betalingsstandsningen eneste alternativ til en konkurs, der ville sende GOG Svendborg ned i 2. division. Med betalingsstandsningen slipper GOG Svendborg med at blive fratrukket to point - det koster tredjepladsen i Håndbold- ligaen.

GOG Svendborg har derfor stadig brug for at minimere omkostningerne og/eller få tilført ny kapital for at sikre, at der fortsat spilles liga-håndbold under GOG’s navn.

- En betalingsstandsning virker som det rigtige skridt til, at vi kan komme til bunds i at redde GOG i den skikkelse, vi kender. Hvis det er muligt.

- Så vi vil vurdere og analysere, hvad der måtte komme, for det er en grim situation, GOG Svendborg er i. Vi lytter på og vurderer på, alt vi bliver præsenteret for, siger Hemming Van.

Det var i går aftes ikke muligt at få en kommentar fra Thomas Christensen, administrerende direktør i Odense Sport & Event.

GOG åbner dør mod Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce