GOG's stime med fire sejre i ligaen i træk blev brudt af Skjern Håndbold, der fortsat ikke har tabt i Gudme efter rekonstruktionen af GOG

GOG Håndbold mod Skjern Håndbold lørdag eftermiddag var reelt en topkamp mellem nummer fem og nummer tre i ligaens grundspil. Men det kom aldrig til at ligne en topkamp. 25 tekniske fejl - 14 til GOG og 11 til Skjern - taler sit tydelige sprog. Læg dertil et hav af brændte chancer - specielt fra GOG-angrebet. Nej, det blev aldrig nogen stor håndboldkamp.

Hjemmeholdet kom lynhurtigt bagud 1-5, og det overvandt GOG i realiteten aldrig, selv om fynboerne kun var nede med et enkelt mål et halvt minut før tid - men altså med Skjern på bolden. Kasper Søndergaard (ni mål) og Markus Olsson (syv mål) sørgede som individualisterne hos Skjern for gæsternes sejr trods et til tider forkrampet angrebsspil.

GOG var bagud med 9-14 ved pausen efter en halvleg, hvor der intet kom fra fløjene. Det blev lidt bedre i anden halvleg, hvor blandt andre Kasper Kildelund gjorde en godkendt figur.

Skjern Håndbold spillede sig op på andenpladsen i grundspillet - GOG ligger nummer fem med to point op til top-fire (det felt, som får point med over i slutspillet).

Minik Dahl Høegh blev GOG's topscorer med fem mål

Der var 1738 tilskuere i GOG Arena.

  • SportFyn