GOG: Gudme skiftes ud med Hamborg

Hvordan glider disse tre GOG-spillere - fra venstre Gøran Johannessen, Niclas Kirkeløkke og Henrik Jakobsen - atter ind på GOG-holdet efter deltagelse ved EM i Kroatien? Det er et af de åbne spørgsmål frem mod Final4-pokalslutspillet i første weekend i februar. Foto: Axel Schütt

GOG: Gudme skiftes ud med Hamborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luftforandring for GOG-truppen, der fredag og lørdag opholder sig i Hamborg - blandt andet for at spille træningskamp mod et Champions League-hold fra Ukraine. Sidste træningskamp inden Final4 spilles på tirsdag i Ringe.

Håndbold: GOG trapper forberedelserne til kampen om sæsonens første titel - pokalsejren - op.

TTH Holstebro, Aalborg Håndbold, Ribe-Esbjerg HH og altså GOG mødes i Final4 i Holstebro første weekend i februar for at placere titlen.

- Hvis Final4 havde været placeret mellem jul og nytår, havde vi haft rigtig gode chancer. Vi var inde i en god stime. Vi tror selvfølgelig fortsat på vore muligheder, men alt er mere usikkert efter den lange pause, hvor vi har haft mange spillere af sted til EM og til landsholdssamlinger for de unge spillere. Men den samme usikkerhed om, hvor man står efter pausen, findes med garanti også i de tre andre klubber. Final4 bliver lidt som at kaste med terninger, som Nicolej Krickau, cheftræner hos GOG, udtrykker det.

GOG-truppen skifter fredag og lørdag Gudme ud med Hamborg, hvor Champions League-klubben, HC Motor Zaporozhye fra Ukraine, manglede en modstander til en træningskamp og henvendte sig til klubben på Sydfyn.

- Og det har jeg det rigtig fint med. I den lange pause uden kampe har spillerne godt af lidt luftforandring, lyder der fra Nicolej Krickau.

Alvor igen for GOG
Efter et fremragende efterår ligger GOG nummer to i ligaen med 28 point - et point efter topholdet, Skjern Håndbold.Under GOG ligger BSV, TTH Holstebro og Aalborg Håndbold med henholdsvis 22, 22 og 20 point.

Efter EM bliver det alvor igen for GOG med pokalslutspillet Final4 i Holstebro den 3. og 4. februar, mens fynboernes første udfordring i ligaens forårssæson bliver hjemme mod Mors-Thy Håndbold, lørdag den 10. februar.

Sidste prøve i Ringe

Men turen til Hamborg bliver med en trup med mange profiler væk. EM kører fortsat, den unge højreback Jon Andersen har problemer med et springerknæ, og Lasse Møller er fortsat på skånekost på grund af en overbelastningskade i sit ene skinneben. Af private årsager er unge Mathias Gidsel heller ikke til rådighed i Hamborg. Nicolej Krickau forventer dog, at både Jon Andersen og Lasse Møller kommer i spil til Final4.

Tirsdag aften spiller GOG så sin sidste træningskamp, inden det går løs i Holstebro. Det er mod KIF Kolding København i Ringe. Uanset, hvad der sker ved EM, vil Krickau kræve, at samtlige spillere - undtagen de skadede, selvfølgelig - er med i perioder i træningskampen mod de evige rivaler fra KIF. Det gælder Niclas Kirkeløkke, som er af sted med det danske landshold, og de norske landsholdsspillere - Magnus Jøndal, Gøran Johannessen og Henrik Jakobsen.

- Efter den lange pause har alle brug for lige at få føling med at spille sammen igen, som det lyder fra GOG-chefen.

Niclas Kirkeløkke har ikke fået megen spilletid hos danskerne - det samme gælder Henrik Jakobsen, der har været bænket af Bjarte Myrhols præstationer på den norske streg. Gøran Johannessen og Magnus Jøndal har vist sig godt frem hos nordmændene.

Lørdag den 3. februar spilles de to Final4-semifinaler - GOG mod Aalborg Håndbold og TTH Holstebro mod Ribe-Esbjerg HH. Søndag den 4. februar er der bronzekamp og finale.

GOG: Gudme skiftes ud med Hamborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce