GOG-Århus Håndbold: Om lidt bliver arenaen fyldt

GOG-spillerne samlet i rundkreds omkring cheftræner Nicolej Krickau og assistent Mathias Albrektsen under torsdagens træning i Sparekassen Fyn Arena som optakt til fredagens topopgør mod Århus Håndbold. Foto: Karsten L. Sørensen

GOG-Århus Håndbold: Om lidt bliver arenaen fyldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG forventer fuldt hus til fredag aftens brag i toppen af ligaen mod Århus Håndbold - op mod 4000 tilskuere i Sparekassen Fyn Arena i Odense. Lasse Møller MR-scannes fredag, men landsholdsbacken ventes tidligst tilbage på holdet i december.

Håndbold: Torsdag sidst på eftermiddagen trænede GOG-truppen i Sparekassen Fyn Arena i Odense som optakt til fredag aftens topkamp i arenaen mod Århus Håndbold.

Der var gabende tomt på tilskuerpladserne i den store arena under træningen, men det bliver der bestemt ikke fredag aften. Det tyder således på, at der vil blive fuldt hus til opgøret med op mod imponerende 4000 tilskuere på lægterne.

Allerede onsdag kunne GOG meddele, at 3500 pladser var besat, og GOG-direktør Kasper Jørgensen forventer, at også de sidste pladser bliver solgt, inden kampen fløjtes i gang 19.30.

- Vi ser frem til et brag af en håndboldfest og glæder os rigtig meget, lyder det fra Kasper Jørgensen.

Han suppleres af cheftræner Nicolej Krickau, der inden torsdagens træning sagde:

- Det er en god mulighed for klubben til at åbne horisonten lidt og forhåbentlig få gjort interessen for GOG endnu større. Vi har gode kræfter i organisationen til salgsarbejdet og gode sponsorere, der fylder godt op. Og så har holdet jo spillet godt, så jeg er ikke overrasket over interessen. Men jeg er selvfølgelig glad for den.

Su'vi:t Arena i Gudme er fortsat GOG's faste hjemmebane. Men i sæsonen vil ligaholdet spille enkelte opgør ind i Sparekassen Fyn Arena.

Overraskelser og top-stillingen
At herreligaen 2018/19 er en uforudsigelig størrelse blev i den grad slået fast onsdag aften med overraskende resultater. KIF Kolding vandt 31-28 på udebane over Skjern Håndbold. På hjemmebane klarede oprykkerne fra TMS Ringsted uafgjort 22-22 mod profilerede TTH Holstebro, mens Nikolaj Markussen afgjorde tingene til BSV's fordel, da Grundfos-drengene på hjemmebane vandt 29-28 over Aalborg Håndbold.

Før GOG møder Århus Håndbold fredag aften i Sparekassen Fyn Arena i Odense ser stillingen i toppen af ligaen således ud:

1. BSV 8 kampe 13 point.

2. GOG 7 kampe 12 point.

3. Aalborg Håndbold 8 kampe 12 point.

4. TTH Holstebro 8 kampe 11 point.

5. Århus Håndbold 7 kampe 10 point.

Med en GOG-sejr kan fynboerne altså erobre førstepladsen - et point foran BSV. Med en sejr til østjyderne kan Erik Vejes tropper til gengæld spille sig helt ind i topkampen i grundspillet.

Så det er en meget vigtig kamp for begge klubber.
Fysioterapeut Mads David Thorsen fra ADG Fysioterapi i Odense arbejder med den knæskadede back, Lasse Møller. Foto: Karsten L. Sørensen
Fysioterapeut Mads David Thorsen fra ADG Fysioterapi i Odense arbejder med den knæskadede back, Lasse Møller. Foto: Karsten L. Sørensen

Indre ledbånd læderet

Under træningen var et af tilskuersæderne imidlertid besat. Men det af en person, der meget hellere ville løbe rundt med en bold inde på banen. GOG's formstærke venstreback, Lasse Møller, fik en skade i sit højre knæ i starten af anden halvleg af søndagens ligakamp i Lemvig under et angrebsforsøg, hvor Møller kom forkert ned og fik vredet rund i knæet.

- Lasse skal MR-scannes fredag, og så får vi forhåbentlig fuld vished om skadens omfang, kan fysioterapeut Mads David Thorsen fra ADG Fysioterapi i Odense fortælle med tilføjelsen:

- Vi formoder, at der er tale om en læsion i en eller anden grad af det indre ledbånd. Nu må vi se, hvad scanningen viser, men lige nu og her er det min vurdering, at vi tidligst ser Lasse på banen igen en gang i december.

Skaden betyder også, at Lasse Møller har måttet melde afbud til den kommende landsholdssamling.

- Det er selvfølgelig træls. Men jeg må også acceptere, at det er en del af håndboldspillet. Der er aldrig noget godt tidspunkt for sådan en skade, konstaterer Lasse Møller, der blev undersøgt nærmere af Mads David Thorsen, mens holdkammeraterne trænede.

Lasse Møllers fravær betyder et kontant øget ansvar til unge Emil Lærke og til Frederik Clausen, der tidligere end forventet er vendt tilbage til holdet efter en langtidsskade.

Tobias Møller vil drille GOG

Århus Håndbold har fået et god start på sæsonen. Nicolej Krickau vurderer fredagens modstander således:

- Ja, vi rammer Århus i en periode, hvor holdet spiller rigtig godt og har vundet en stribe kampe. Skytterne er meget varme. Spillere som Nikolaj Læsø, Torben Petersen, Langerhuus og Martinussen gør det rigtigt godt, og Sebastian Henneberg har spillet flot i de kampe, han har været med (Henneberg har dog ikke spillet de tre seneste kampe på grund af en skade, red.). Der er også kommet flere redninger i målet, efter at Århus har fået et mere fleksibelt og til tiderne offensivt udtryk i forsvaret. Men jeg ser også muligheder for os til at løse det, Århus kommer med.

I gæsternes trup finder man blandt andre Tobias Møller, der var med til at rykke GOG tilbage i ligaen i 2013 og var med til at vinde bronze med GOG i 2016. Møller har spillet i GOG i 21 år.

- Det gør bare motivationen til at slå GOG endnu større, som Tobias Møller udtrykker det til gog.dk, og han tilføjer:

- Vi er et hold, der kan slå alle andre hold i ligaen. Vi viste sidste år i Gudme i pokalturneringen, at vi sagtens kan spille lige op med GOG, og jeg er ikke i tvivl om, vi kan drille GOG igen.

Ja, der er dækket op til et drama i Sparekassen Fyn Arena, fredag aften.

Sport Fyns Karsten L. Sørensen tweeter live fra Sparekassen Fyn Arena fra 19.20 på fyens.dk/faa.dk og på @KarstenSrensen1

GOG-Århus Håndbold: Om lidt bliver arenaen fyldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce