Fyret i Odense HC - nu er han formand i HC Odense

Mark Jespersen - tidligere direktør i Odense HC's ligaprojekt for kvinder er ny bestyrelsesformand for HC Odenses herrer. Foto: Louise Koustrup

Fyret i Odense HC - nu er han formand i HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mark Jespersen er tilbage i håndboldgamet som ny bestyrelsesformand for de nyoprykkede HC Odense-herrer.

Håndbold: I slutningen af maj blev Mark Jespersen fyret som direktør for Odense HC - det ambitiøse, fynske ligaprojekt på kvindesiden.

Nu er Mark Jespersen imidlertid tilbage i håndboldgamet.

HC Odense, der netop er rykket op i 1. division med sit herrehold, fortæller således fredag formiddag i en pressemeddelelse, at Mark Jespersen er ny formand for bestyrelsen.

Den 56-årige cand.merc. Mark Jespersen var med til at starte HC Odense sammen med den nuværende bestyrelses- og ledergruppe tilbage i 2012, hvor det siden er blevet til en stribe oprykninger for klubbens to herrehold. Den hidtidige formand, Thomas E. Larsen, bliver fremadrettet næstformand.

- Ambitionerne er selvfølgelig store, men i den nuværende sæson er en midterplacering og som minimum overlevelse altafgørende, siger Mark Jespersen i en pressemeddelse fra klubben, og han fortsætter:

- Kan vi fastholde og udvikle truppen og det samme på den kommercielle side ser jeg da en reel mulighed for nå næste "hylde" i rækken inden for få år.

Organisationen omkring HC Odense vil løbende søsætte en række initiativer, der skal styrke det økonomiske fundament, fremgår det af pressemeddelelsen.

HC Odense spiller næste hjemmekamp lørdag i Dalumhallen mod HØI.

HC Odense er ejet af private lokale aktionærer og startede i sæsonen 2012/13. Hjemmekampene spilles i Dalumhallen og Odense Idrætshal. Klubben råder over en bruttotrup på 26 spillere og er godkendt kontraktklub.

Fyret i Odense HC - nu er han formand i HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce