Fyrer den af det sidste kvarter

Peter Nymanns kontrakt udløber til sommer. Foreløbig har han dog fået spilletid i alle forårssæsonens kampe.
Foto: Arkivfoto: yilmaz polat

Fyrer den af det sidste kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Nymann forventer en svær kamp, når AGF gæster Fionia Park på mandag. Den 26-årige midtbanespiller, der har måttet nøjes med en rolle som indskifter for OB i forårssæsonen, peger på, at århusianernes opadgående formkurve kan give OB problemer.

- AGF er kommet med i kampen om fjerdepladsen igen, og de har fået en masse selvtillid. Men på hjemmebane har vi været godt kørende i foråret, så jeg regner med, at det bliver en tæt kamp, men at vi trækker det længste strå til sidst, siger Peter Nymann til ob.dk.

Og han er klar til igen at agere joker for OB.

- Jeg har fået mere spilletid, end jeg regnede med i og med, at min kontrakt udløber til sommer. Jeg er blevet skiftet ind lidt tidligere end bare de sidste fem-ti minutter, og det betyder, at man kan komme ind og vise lidt mere, siger Peter Nymann, som beskriver sin rolle som indskifter med disse ord:

- At komme ind og fyre den af det sidste kvarter og løbe med et lidt træt forsvar. At få noget fart over kanten og komme ud og løbe med modstanderen. Og så selvfølgelig at være med til at lukke kampene.
Fakta
- Jeg er blevet skiftet ind lidt tidligere end bare de sidste fem-ti minutter, og det betyder, at man kan komme ind og vise lidt mere.

Fyrer den af det sidste kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce