Fynsserien


Fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS GODT FRA LAND

Assens FC-Søhus 2-0. Gæsterne var mest parat, men trods et overtag var det asseneserne, der skabte et par muligheder på kontraer i åbningsfasen. Åbningsmålet faldt efter godt 10 minutter, da hjemmeholdet fik tilkendt et frispark, som Jack Nielsen sendte mod gæsterne mål, hvor den blev rettet af, så Michael Obsen i Søhus-målet var chanceløs. Scoringen løsnede godt op hos værterne, der overtog spillet med gode kombinationer, men de gode takter blev ikke omsat i mål, og kort før pausen dukkede Søhus atter frem og viste tænder før pausen. Efter pausen lagde Søhus fra start godt pres mod Assens-målet, hvor rutinerede Ulrik Sørensen vikarierede for et par skadede unge kolleger, og han udstrålede den nødvendige sikkerhed til at afvise gæsterne, der efter knap 10 minutter blev fanget i fremdrift, og Mads Uldahl kunne med en perfekt aflevering bringe Jack Nielsen i position til sin anden scoring. Scoringen fik ikke sat gang i det polerede spil hos værterne, der efter pause fightede sig til en perfekt start, og således fik brudt den onde cirkel, som holdet havde i foråret med nederlag på stribe. (bert)

SELVMÅL GAV MARIENLYST-SEJR

Tved-Marienlyst 0-1. Hjemmeholdet havde lagt en afventende taktik, da et af favoritholdene stillede op til premieren, og gæsterne havde bolden mest den første halve time. Tveds taktik gav til gengæld et par giftige opløb, og Lars Bjørn Eriksen havde to meget store muligheder på sydfynske kontraløb, som ikke blev omsat. I modsatte ende havde Marienlyst to meget kraftige appeller for straffespark, som dommeren afviste, men efter godt en halv time faldt kampens enlige scoring, da Marienlyst slog et indlæg, som Jacob Winther var så uheldig at heade i eget net. Efter pausen skubbede Tved spillet noget højere op, så holdet fik deres del af spillet på midten af banen, samtidig med at defensiven fortsat havde god kontrol med de offensive kræfter hos gæsterne, der stort set blev holdt fra at komme alvorligt på skudhold. Tved havde igen et par meget gode tilbud, men skarpheden hos den ellers giftige forward Lars Bjørn Eriksen havde endnu ikke indfundet sig i første kamp.

- Jeg føler at vi på vores indsats, især efter pausen, havde fortjent et point. Men jeg er tilfreds, sagde Tved-træner Peter Gustavsen. (bert)

Fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce