Fynsserien


Fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SIKKER SEJR TIL FJORDAGER

Fjordager-Assens 3-0. I midtugen tørnede Fjordager og Assens sammen i pokalturneringen, og her sejrede Assens hele 4-3 efter en kamp, hvor Fjordager brændte et hav af chancer, men den plet fik værterne vasket af på eget græs.

Hjemmeholdets defensiv fungerede upåklageligt gennem hele kampen og fik lukket vestfynboerne helt ned, så de kun havde enkelte halve chancer. Værterne skabte knap så meget som i pokalkampen, men med godt og disciplineret fodbold kom Fjordager frem til nok chancer til at hente en komfortabel sejr.

- Begge hold havde måske bolden lige meget, men vi var meget mere skarpe i offensiven. Jesper Andersen bragte os i front da han modtog en tværaflevering, og efter at Andreas Haas af to omgange havde øget på straffe, var det Claus Ishøj der slog sejren fast.

- Jeg er mest tilfreds med, at vi står godt i forsvaret, for det har været vores problem, mens vi altid har kunnet score. Med sejren kan vi slappe lidt af i forhold til nedrykningsstregen, vurderede Fjordager-træner Rene Hansen. (lund)

NULLØSNING I TARUP

Tarup-Paarup 0-0. Værterne fra Tarup har efter hånden hårdt brug for point for at overleve i Fynsserien, men heller ikke i bundopgøret mod Tved lykkedes det for hjemmeholdet.

- Det er en lidt ambivalent følelse, jeg står med bagefter. Vi havde hårdt brug for sejren og havde vel også fortjent den, men det lykkedes ikke. Til gengæld er det svært at pege fingre af indsatsen, for spillerne gjorde det rigtigt godt. Tved er et homogent hold, der er svære at spille imod, men vi fik dem presset godt og skabte flere gode muligheder, men desværre manglede skarpheden inde i feltet.

- Selv om det ikke lykkedes at hente en sejr i dag, har vi ikke opgivet håbet om at klare os. Vi må arbejde endnu hårdere, og så skal sejrene nok komme, sagde en fortrøstningsfuld Tarup-træner Jan Højby Rasmussen. (lund)

Fynsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce