Den første match på det nye speedway-stadion i Manchester måtte aflyses på grund af umulige baneforhold. Niels-Kristian Iversen blev ankelskadet.

Det skulle have været en fest som start på speedwaysæsonen, men festen fusede i den grad ud.

Til august skal det nye speedwaystadion i Manchester efter planen være hjemsted for finalen i hold-speedway, hvor Nicki Pedersen og Peter Kildemand er en fast del af det danske landshold, men lørdag måtte den første match på banen aflyses.

Peter Craven Memorial med blandt andre Nicki Pedersen, Peter Kildemand, Hans Andersen og landsholdskaptajn Niels-Kristian Iversen kom aldrig rigtig i gang, da banen specielt i to af svingene viste sig at være helt umulig.

Arrangørerne meldte efterfølgende ud, at banen ikke har fået nok tid til at "sætte sig", men den melding kølede ikke de mange fans, hvoraf mange havde rejst langt, ned.

Niels-Kristian Iversen kunne ses humpe væk - tilsyneladende med en skadet ankel - og han har efterfølgende måttet aflyse sin deltagelse i Chris "Bomber" Harris' testimonial, "Bombers Big Bang", i Coventry, søndag. Nicki Pedersen kører i Coventry.

  • SportFyn