Fynske isprinsesser dyster om DM i Odense

Pernille Sørensen på sin hjemmebane i skøjtehallen i Odense, hvor hun i denne weekend dyster om DM, som hun vandt sidste år. Foto: Miriam Kjer

Fynske isprinsesser dyster om DM i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pernille Sørensen og Sara Borch Nielsen fra Odense Skøjteløb er to af medaljekandidaterne ved weekendens DM i kunstskøjteløb i Odense Isstadion.

Kunstskøjteløb: Ishockeyspillerne må vige pladsen til fordel for en gruppe sportsfolk, der også står på skøjter, men har mere yndefulde bevægelser end ishockeyspillernes kraftfulde tacklinger. I denne weekend er der DM i kunstskøjteløb i Odense Isstadion, hvor der dystes i aldersgrupper fra de yngste til seniorer.

Hos kvinderne er der gode chancer for medaljer til de fynske deltagere. Fem skøjteløbere stiller til start hos seniordamerne, og to af dem er fra Odense Skøjteklub. Det er 20-årige Pernille Sørensen og 18-årige Sara Borch Nielsen.

Pernille Sørensen er regerende dansk mester og har i efterårets Halloween Cup i Budapest sat personlig rekord i det korte program med 52,41 point.

Hos seniorherrerne er kun én deltager tilmeldt - Nikolaj Mølgaard Pedersen fra Frederikshavn Skøjteforening.

Odense Skøjteklub har flere øvrige deltagere med i de yngre aldersgrupper, og der er rig lejlighed for at se de bedste danske isprinsesser og -prinser løbe på skøjter i weekenden.

Fredag er der træning, mens der dystes i det korte program i diverse aldersklasser lørdag og det frie program søndag - begge dage med start klokken 8.00.

Seniordamerne dyster i det korte program lørdag klokken 13.40-14.05, hvor Sara Borch Nielsen er den anden deltager på isen kl. ca. 13.45, mens Pernille Sørensen skøjter sidst kl. ca. 14.00. Kvinderne løber det frie program søndag kl. ca. 18.00-18.40.

Fynske isprinsesser dyster om DM i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce