Når Middelfart og Marienlyst i foråret skal ud i et oprykningslutspil, venter der både hård modstand og mange kendte modspillere. I dag ventes Nykøbing FC at kapre den tidligere AaB-Champions League-helt Anders Due.

Både Marienlyst og Middelfart har ambitioner om i det mindste at spille en fornuftig rolle i forårets oprykningsslutspil.

Men modstanden bliver hård. Fra gamle storklubber som Frem, Fremad Amager, Hvidovre og AB.

Og nu har endnu en renommeret klub som Nykøbing FC, der bygger på det gamle B1901 og B1921, store planer på ryggen af de penge, som blandt andre kokken Clays Meyer og den eks-professionelle midtbanespiller Claus Jensen har skudt ind.

Og nu henter Nykøbing FC den teknisk stærke midtbanespiller Anders Due til klubben. Det ventes offentliggjort på et pressemøde her mandag, melder Ekstra Bladet.

Nykøbing FC har som mål at rykke op i Superligaen i 2020.

Anders Due scorede i 2008 et fremragende frisparksmål mod spanske Villarreal i Champions League, da han udlignede til 2-2.

Anders Due spillede i det daværende Nykøbing Falster fra 2002-2005. Siden skiftede Due til FC Nordsjælland, inden han blev solgt til hollandske Vitesse. Siden vendte Due tilbage til AaB, hvor han blev dansk mester i 2008.

I 2014 skiftede han transferfrit til FC Vestsjælland, som endte med at gå konkurs efter nedrykningen fra Superligaen. Og dermed står Due frit.

Anders Due og Nykøbing FC kommer til netop Middelfart i åbningskampen i foråret. Den kamp spilles lørdag den 19. marts klokken 15.00.

Anders Due er blevet 33 år, men kan i 2. division formentlig stadig spille en vital rolle.

  • SportFyn