Fynske Peter Ellebye vil med på Touren


Fynske Peter Ellebye vil med på Touren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOLF: En plads på Europa-touren om tre til fem år. Det er drømmen for den 20-årige odenseaner Peter Ellebye, der for to måneder siden "turned pro", som det hedder i golfmiljøet. En etårig hg-uddannelse er afsluttet, og nu satser Ellebye hele butikken på golfen med hjælp fra Svendborgs træner Frederik Jonsson.

Peter Ellebye, der i 1999 skiftede fra Eventyr Golf til Odense Golfklub, fordi han ville spille med de bedste og i landets bedste række, har i år startet den planlagte opstigning til Tour'en med at spille på Ecco- og Srixon-touren. Her er det blevet til delte 8.- og 14. pladser, og senere på året kommer så første forsøg på at kvalificere sig til den store Tour, hvor Thomas Bjørn og en håndfuld andre danskere allerede befinder sig - og hvor de store penge venter, hvis drømmen nås.

I den målestok er 22.000 indtjente kroner og et årsbudget på højest 200.000 kroner småpenge, men dog tilstrækkeligt lige nu for Peter Ellebye, der sponsormæssigt arbejder ud fa devisen om de mange bække små, og som gratis hjemmeboende kan regne med fast "sponsorstøtte" fra forældrene.

Mere seriøs

- Jeg tager tingene mere seriøst ude på banen end i amatørdagene. Dengang betød det ikke så meget hvor man endte, men nu er der mere grund til at sætte sig op, for hver plads du mister, koster dig penge, siger Ellebye som den største ændring i golflivet. Og så er der det med rutinen, som kun kan fås den hårde vej.

Andre fynboer har tidligere forsøgt springet mod golftoppen uden held. Men det afskrækker ikke Peter Ellebye.

- Ganske enkelt fordi jeg meget sjældent møder spillere, som jeg ikke har chance for at slå, slutter ambitiøse Peter Ellebye, der - måske - slipper gennem nåleøjet til de forjættede land, Europa Touren.

Fynske Peter Ellebye vil med på Touren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce