Fynsk verdensstjerne skifter klub

Rikke Møller Pedersen umiddelbart efter sin VM-bronze i russiske Kazan for en måned siden.

Fynsk verdensstjerne skifter klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeren Rikke Møller Pedersen skal være rollemodel i Holbæk Svømmeklub

Det er bestemt en af de helt tunge - sportsligt set - svømmere, Holbæk Svømmeklub har lavet en toårig aftale med. Nemlig den fynske brystsvømningsstjerne, Rikke Møller Pedersen, der for en måned siden vand VM-bronze i 200 meter bryst i Rusland. Hun flytter dermed fra Herning Svømmeklub.

Landsholdssvømmeren skal til OL næste år, og hun vil derfor træne i forbundsregi. Men det er meningen, at Rikke Møller også skal træne i Holbæk. Klubben, der ligger i 4. division og normalt er tilfreds med B-finaler og ungdomsmedaljer ved DM, vil især bruge fynboen som rollemodel for de unge, skriver sn.dk.

- Det er ikke så meget hendes medaljer, vi er interesseret i, men svømmerne skal se, hvad der skal til, hvis man ikke bare vil være rigtig god, men vil være lige så god som Rikke Møller Pedersen, fortæller Holbæks sportschef, Ricki Clausen, til hjemmesiden.

- I de sidste år af min sportskarriere vil jeg gerne give noget tilbage til sporten. Jeg kommer til Holbæk for at være en del af en klub igen, hvor det også handler om dem, der starter med at svømme, og fællesskab og det positive ved at træne - de lidt blødere værdier, siger Rikke Møller Pedersen.

Men fynboen understreger, at hun ikke stopper sin aktive karriere endnu.

- Jeg vil også stadig gøre det godt i min sport, og jeg har mål om både OL og VM, slår 26-årige Rikke Møller Pedersen fast.

Fynsk verdensstjerne skifter klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce